Als grote fans van Ice Age waren wij blij verrast toen we hoorde dat er een vijfde deel zou komen, sommige films waaronder ook animatie films kan je soms geen genoeg van krijgen. Onlangs hebben wij dit vijfde avontuur als gezin mogen kijken, en dat viel helemaal niet tegen!

In het nieuwe deel van Ice Age activeert Scrat per ongeluk een buitenaards ruimteschip dat ingevroren zit in het ijs. Het schip schiet de ruimte in en stuurt planetoïden richting aarde, en dat is eigenlijk nog maar het begin van alle ellende. Het verhaal laat zien dat Mannie enorme zorgen heeft om zijn dochter Peaches die wil trouwen met haar verloofde Julian en vervolgens de kudde wil verlaten. Echter moeten deze plannen wachten, want door verwoestende planetoïden die de aarde zullen verwoesten moeten ze een plan bedenken om dit te voorkomen.

Om dit te voorkomen ontdekken ze veel nieuwe vrienden en vijanden, en is het misschien allemaal toch niet zo makkelijk als het lijkt?

De kinderen hebben weer enorm gelachen om dit deel, Scrat die het weer niet kan laten om een Eikel te pakken, en Sid en de liefde.. beide geweldige combinaties.

Bekijk de trailer van de film, om een impressie te krijgen.

Op dit moment is Ice Age: Collision Course verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

 

Tamara

Tamara

Ik ben mama van Michael (7) en Luna (5) ♡ Passie voor koken ♡ Werkende moeder ♡ Netflix addict ♡ lowcarb lifestyle ♡
Tamara

Latest posts by Tamara (see all)