DigiMama Weight Challenge

digimama-afval-challenge

Ik geloof dat ik al 5 jaar hetzelfde voornemen heb, dit jaar ga ik echt beginnen met afvallen. Dit jaar wordt mijn jaar! Maar uiteindelijk zijn de jaren super fijn hoor maar afvallen ging niet altijd zoals ik wou. Nu ben ik onlangs begonnen met stukje bij beetje onze levensstijl aan te passen en ben inmiddels 14 kg lichter. Super goed natuurlijk maar ik ben er nog lang niet. Daarom begin ik vanaf Januari met de DigiMama Afval Challenge.

Wat is de DigiMama Afval Challenge

In deze Challenge laat ik jullie dagelijks zien, wat ik eet, sport of doe om mijn doel gewicht te bereiken.  Het leuke hieraan is dat jullie met mij mee kunnen doen! Door middel van het gebruiken van de recepten en het kijken naar de weekmenu’s kunnen we samen de strijd aan gaan! En opzoek gaan naar een gezonde levensstijl, met gezonde producten en maaltijden.

Denk met me mee

Tips, leuke recepten, alles is welkom! Denk met me mee, wat moet je juist wel of niet doen. Wat zijn jullie ervaringen. Ik hoor ze allemaal graag!

Instagram

Op instagram zal ik ook veelvuldig dingen posten die te maken met deze Challenge, dus volg mij daar als je meer wilt weten over wat ik per dag eet of doe.

Koken voor het hele gezin

Om het koken leuk te houden, zal ik ook veel plaatsen wat de kinderen ook gewoon mee kunnen eten zodat niet elke avond apart gekookt hoeft te worden.

Ik kijk enorm naar Januari uit, en ik daag jouw uit om met mij mee te doen! Op naar een nieuwe levensstijl, op naar een nieuw begin!

Tamara

Tamara

Ik ben mama van Michael (7) en Luna (5) ♡ Passie voor koken ♡ Werkende moeder ♡ Netflix addict ♡ lowcarb lifestyle ♡
Tamara
0 Comments
Share

Tamara

Ik ben mama van Michael (7) en Luna (5) ♡ Passie voor koken ♡ Werkende moeder ♡ Netflix addict ♡ lowcarb lifestyle ♡

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten