Digimama Weight Challenge dag 1

digimama-weight-challenge-dag-1

Dag een van de Digimama Weight challenge zit er alweer op, en wat was het een lekkere dag! Het valt mij tot dusver nog enorm mee en ik sta versteld van alles wat je nog mag.

Om in deze challenge nog meer verschillende dingen te gaan gebruiken en uitproberen ben ik een samenwerking aangegaan met Afvallen met Bregje. Op deze website vindt je van alles om je dieet aan te vullen, of om volledige dag maaltijden te vervangen. Via Instagram en via Digimama zelf zal ik meerdere producten uitproberen en laten weten of ik het juist wel of niet lekker vindt. Ook mijn voortgang zal ik met jullie delen. En nog belangrijker, hoe combineer je het dieet samen met kinderen. Ook ik ben daar nog zoekende in, maar neem jullie graag hierin mee.

Om te volgen wat ik dagelijks eet, nodig ik je uit om mij te gaan volgen op Instagram, hier zal ik dagelijks gerechten of producten laten zien.

Omdat ik heel enthausiast ben over mijn avondmaaltijd van gisteren wil ik graag het recept met jullie delen, het recept is voor 1 persoon. Dus als je met kinderen of meer volwassenen eet zou ik het verdubbelen. Of voor kinderen de helft erbij doen.

Courgetti met tomatensaus en feta

Benodigdheden

1 courgette
130 gram gehakt
60 gram pomodori tomatensaus (zo een klein pakje)
20 gram feta kaas
1 theelepel basilicum kruiden
1 half knoflookteentje
zout en peper
2 champignons
halve ui

Bereiding

Snijdt de courgette in hele dunne kleine sliertjes of gebruik een spirelli en leg het even aan de kant.

Pak nu een hapjespan of wok en doe hier 130 gram gehakt, 1 half knoflookteentje, 1 gesnipperd half uitje en 2 fijn gesneden champignons in.
Bak dit alles tot het gaar is en beetje lichtbruin, voeg daarna de pomodori tomatensaus toe en 1 theelepel basilicum kruiden met zout en peper.
Proef even of het lekker op smaak is.

Laat vervolgens dit geheel op half zacht vuur 1 minuut pruttelen, voeg daarna de courgette toe en bak dit 2 minuten mee. Hussel alles goed door zodat het een geheel wordt.

Pak nu een bord,  en leg hier onze courgetti op. Als laatste verkruimel je de feta over het gerecht heen.

En nu smullen maar!

Tamara

Tamara

Ik ben mama van Michael (7) en Luna (5) ♡ Passie voor koken ♡ Werkende moeder ♡ Netflix addict ♡ lowcarb lifestyle ♡
Tamara
0 Comments
Share

Tamara

Ik ben mama van Michael (7) en Luna (5) ♡ Passie voor koken ♡ Werkende moeder ♡ Netflix addict ♡ lowcarb lifestyle ♡

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten