Digimama weight challenge dag 6

digimama-weight-challenge-dag-6

Inmiddels ben ik alweer op de zesde dag van mijn challenge. Na alle kilo’s die ik aangekomen ben na de kinderen was het toch echt tijd om er iets aan te gaan doen. En wat voelt het goed, ik heb dubbel zoveel energie en voel me fit. Terwijl ik niet eens sport, maar alleen af en toe lekker ga wandelen met de hond.

Qua eten valt het mij ook allemaal reuze mee, je mag nog zoveel en er zijn ontelbaar veel variaties te bedenken. Zodra ik wat meer kennis heb van alle producten kan ik niet wachten om zelf dingen te gaan bedenken om te maken.
Mocht je nou benieuwd zijn naar wat ik allemaal eet. Neem dan eens een kijkje ons Instagram account.

De teller staat nu op -4KG, op naar de volgende 4!

Tamara

Tamara

Ik ben mama van Michael (7) en Luna (5) ♡ Passie voor koken ♡ Werkende moeder ♡ Netflix addict ♡ lowcarb lifestyle ♡
Tamara
0 Comments
Share

Tamara

Ik ben mama van Michael (7) en Luna (5) ♡ Passie voor koken ♡ Werkende moeder ♡ Netflix addict ♡ lowcarb lifestyle ♡

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten