Help! Mijn zoon wordt bijna 4!

helpmijnzoonNog 1 week en dan is het zover, Mex wordt vier! Ik moet zeggen ik heb de maanden hiervoor er nog niet zo bij stil gestaan maar ineens komt het zo dichtbij.
Ik moet ineens aan zoveel denken, afscheid op zijn peuterspeelzaal, kennismaken en wen afspraken op zijn basisschool. En dan ook nog ondertussen opzoek naar een leuke traktatie en alles halen om dit jaar voor het eerst zelf zijn verjaardagstaart te maken.

Mex heeft al bedacht wat hij precies wil hebben ‘Een Mario taart wil ik hebben mama, met Mario en Toad!’. Nou dat gaat wat worden zelf een stapeltaart maken met Mario en uiteraard ook Toad. Ik ben inmiddels al op bezoek geweest bij een taarten winkel die hier een jaar geleden is geopend. Een winkel dat gevuld is met alles wat met taart, cakepops, cupcakes te maken heeft. Ik heb m’n ogen uitgekeken naar de mogelijkheden en heb toch maar besloten om het bij een simpele 3 stapeltaart te houden. Ik geloof dat dat al uitdaging genoeg is. Ik zit al dagen te bedenken hoe ik maar kan zorgen dat hij lekker smaakt, vooral ook niet inzakt en er dan met een beetje mazzel er ook nog een beetje leuk uit gaat zien.

Wie weet zit er nog een verstopte bakker in deze mama?

Tamara

Tamara

Ik ben mama van Michael (7) en Luna (5) ♡ Passie voor koken ♡ Werkende moeder ♡ Netflix addict ♡ lowcarb lifestyle ♡
Tamara
0 Comments
Share

Tamara

Ik ben mama van Michael (7) en Luna (5) ♡ Passie voor koken ♡ Werkende moeder ♡ Netflix addict ♡ lowcarb lifestyle ♡

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten