Koken met aanbiedingen

koken-met-aanbiedingen

image-01-535x535Koken met aanbiedingen, ik vindt het de meest ideale app voor een dag waar je niet weet wat je moet eten. Je kunt de app installeren voor IOS en Android, maar ook is het mogelijk om gewoon via hun website de aanbiedingen te bekijken.

 

Volgens mij hebben we allemaal wel van die dagen, dat we geen flauw idee hebben wat we moeten gaan eten. Ik vraag het eerst altijd aan mijn man, die vervolgens hetzelfde terug aan mij vraagt.

Vervolgens waag ik mijn kans bij de kinderen, maar deze komen niet verder dan patatjes, pannenkoeken, kipnuggets en de wekelijkse pasta en nasi.

In de app vindt je eenvoudige en ook vaak hele lekkere recepten die gemaakt kunnen worden met de aanbiedingen van de plaatselijke supermarkt.

noodlesVanavond voor ons kipfilet met noodles en groentes uit de wok.Samen voor maar 7,50 euro.

Ik ben benieuwd hoe het vanavond smaakt, onze oudste heeft geholpen met het snijden van de paprika en champignons, dat maakt het ook nog eens een leuke gezamenlijke bezigheid.

Tamara

Ik ben mama van Michael (9) en Luna (7) ♡ Passie voor koken ♡ Netflix & Disney addict ♡ lowcarb lifestyle ♡
Tamara

Latest posts by Tamara (see all)

0 Reacties
Delen

Tamara

Ik ben mama van Michael (9) en Luna (7) ♡ Passie voor koken ♡ Netflix & Disney addict ♡ lowcarb lifestyle ♡

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten