Goede schoenen vinden voor de kinderen, is soms best een opgave. Vooral voor deze zomer vond ik het best lastig, ik had al vroeg sandalen aangeschaft maar eigenlijk liet het zomer weer best op zich wachten. Des te blijer werden we toen deze stoere sneakers van Naturino bij ons werden geleverd.

Naturino

Het succes van Naturino is te danken aan 40 jaar research en het volgen van kinderen vanaf hun eerste stapjes. De eerste lijn van Naturino dateert alweer van 1988, met deze lijn werd Naturino wereldwijd beken. Nu zoveel jaar later is Naturino uitgegroeid naar een van de beste schoenmerken voor kinderen. Dankzij de onderzoeken op het gebied van materialen en samenwerkingen met specialisten heeft Naturino niet alleen hele mooie schoenen weten te ontwikkelen, maar ook schoenen die de ontwikkeling van de voeten positief beïnvloeden.

Blauw Sneakers

De Blauwe sneakers die Michael draagt zitten heel comfortabel, de kleur past duidelijk bij een jongen van zijn leeftijd en het model maakt het een ontzettend stoere schoen. Het klittenband zorgt dat hij zelf de schoenen eenvoudig aan en uit kan doen.

Voorjaar, Zomer en Najaar

Dit paar schoenen van Naturino zouden makkelijk gedragen kunnen in het voorjaar, zomer en in het najaar. Ook tegen regen zijn de schoenen weerbaar, waardoor je ze ook nog voor het najaar kunt gebruiken.

Verkrijgbaar
Mocht je willen weten waar je dit paar schoenen kunt aanschaffen, kijk dan op deze link.

IMG_2447-0000

 

Tamara

Tamara

Ik ben mama van Michael (7) en Luna (5) ♡ Passie voor koken ♡ Werkende moeder ♡ Netflix addict ♡ lowcarb lifestyle ♡
Tamara

Latest posts by Tamara (see all)