Home Recente berichten Hoe tem je een draak

Hoe tem je een draak

by Tamara

Enige tijd geleden had ik geen flauw idee wie Tandloos was en ik had al helemaal geen idee wie mijn zoontje met Hikkie bedoelde. Maar ik als mama moet ook een beetje mee gaan met deze tijd, en heb nu eindelijk deel 1 en 2 gekeken van Hoe tem je een draak.

Ik moet zeggen, ik ben onder de indruk! Wat een ontzettend mooi en vooral ook leuke verhalen. Met in het tweede deel een ontzettend zielig stukje. Ik ging net als mijn zoon en dochter helemaal op in het verhaal, en genoot van de grappige stukjes met Tandloos. Vikingen zijn helemaal weer in, net als de draken waarop ze rijden/vliegen.

Onze zoon, groot fan wil het liefste alles van deze film hebben, hij rent met zijn draken door ons huis heen en speelt de grootste fantasie verhalen na.

Ja ik kan wel stellen dat Hikkie en Tandloos in ons huishouden de grootste avondturen beleven, en stiekem beleef ik deze graag met mijn zoontje mee!

Tamara
Laatste berichten van Tamara (alles zien)

related articles

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten