Is het al vakantie?

Door Kimberly

Allemaggies zeg, het weer werkt ook niet mee maar wat.ben.ik.toe.aan.vakantie.zeg! Ik vind m’n werk over het algemeen wel interessant en leuk etc maar ik kan de gezichten van iedereen daar bijna niet meer aan. De danslessen van de mini vind ik ook altijd wel een leuk uitstapje maar ik ben er zo ontzettend klaar mee! En dan de PSZ, bleh.

HetIsZomer

Ik heb gewoon zooooooooo’n zin in luieren met het gezinnetje in de zon, het liefste in een oord waar ze Italiaans of Grieks spreken, ok Portugees mag ook en heerlijke etentjes verzorgen. Beetje jammer dat dit er niet echt in zit dit jaar of de belastingsdienst moet eens een dienst verlenen en de centen eens storten. Wacht…. Beetje jammer dat de vakantie er dit jaar niet echt in zit dus. Maar hoe meer die eerste dagen van de vakantie (Augustus) in het zicht komen, hoe meer ik alleen maar kan fantaseren over voetjes in het zand, bikini’s, genieten, ontspannen, lezen, lachen en pret. Gewoon met elkaar. O en tukkies lijken me ook heerlijk. Fantasie ten top: De werkapp verlaten, computer het raam uit en gewoon niets moeten.

Ik ben er klaar voor met volledige overgave. Nog zo’n 6 weken en dan is het echt zo. PSZ en dansen zijn al eerder afgelopen en ik kan er dus niet rouwig om zijn. Gewoon even niet ook de agenda van de mini hoeven te onthouden en gewoon je eigen plan trekken. En ik weet het, het gaat allemaal alleen maar erger worden maar Hey, de laatste lange vakantie was vorig jaar Mei. Het is dus echt gewoon weer tijd. Mocht iemand een winnend lot van de loterij vinden? Ik hou me aanbevolen, ik ben niet zo’n lastig schatje qua vakantie zoals je leest. Ik wil ook best zelfs nog met de auto naar Italië rijden. Griekenland en Portugal gaan me dan een beetje te ver met de auto maar ok.

naamloos

En ja, ik weet best wel dat ik straks weer uitkijk naar die kleine momenten even voor mezelf maar voor nu ben ik helemaal klaar voor vakantie. Ga ik wel met de voeten in het zand hier in Nederland, schepje en emmertje mee, zonnebril op. Als het weer dan een beetje meezit wanen we ons alsnog in zonnige landen 🙂

Kimberly
Laatste berichten van Kimberly (alles zien)

You may also like

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten