Proud to be fout!

Door Kimberly

Oké laatst deed ik een bekentenis, ik had nog nooit een fotoalbum voor de mini gemaakt. Maar ik heb er nog 1….

 

IK HOU VAN HET FOUTE UUR!!!!!!!

Als kind van de jaren ’80 heb ik de muziek van de jaren ’90 hardcore meegekregen. Heerlijk moet ik je zeggen. En ja, alle muziek kan ik volgens mij nog gewoon woord voor woord meezingen. Al zijn mijn familie, vriendinnen en de man het daar niet mee eens. Volgens hen zing ik namelijk vooral fonetisch mee. Ik heb daar uiteraard niet zo’n last van maar de mensen om me heen dan weer wel.square_sd_TVGiDStv_net5-presenteert-de-leukste-videoclips-van-het-foute-uur

Maar het foute uur dus, ik hou ervan. Beetje jammer alleen dat al mijn favoriete muziek, die wat mij betreft continue op de radio afgespeeld mag worden dus als “fout” betiteld is. Ik kan er zo ontzettend van genieten, de muziek hard en ook als het zacht staat wiebel ik al snel weer mee met de muziek. Maarrrrrr dat heeft de man dus ook. En ook de mini blijkbaar. Ik heb het trouwens duidelijk van mijn moeder want die heeft absoluut een voorliefde voor foute muziek en daar kunnen we dus heerlijk van genieten met elkaar.
De mini geeft normaal niet zoveel om de muziek die op de radio komt, sommige nummers vind ze dan wel erg leuk en daar danst ze dan ook op maar dat foute uur heh?! Daar gaat ze helemaal los op. Het zit hem blijkbaar toch in de genen. Hoe fouter hoe beter hier thuis en dan luisteren we allemaal met een grote grijns op ons gezicht naar de muziek uit het foute uur. En dankzij Spotify en YouTube zijn natuurlijk ook een hoop heerlijke foute nummers weer te beluisteren.bsbcover

Het is misschien ook een stukje herinneringen. Want aan alle muziek heb ik wel een herinnering. De eerste vakantie met mijn vriendinnen toen ik nog een wild hormonaal pubertje was, mijn eerste vriendje, de eerste keer naar het schoolfeest, de muziek die mijn zus helemaal fantastisch vond, waarop mijn vriendinnen gingen stappen en natuurlijk mogen de Backstreet Boys niet vergeten worden. De helden. Potverdikkie wat was ik gek van de beste jongens. En, ok de dansjes ken ik nog steeds. Het is te beschamend eigenlijk maar ook wel weer heerlijk.

Maar om me heen hoor ik iedereen erover dat het foute uur zo leuk is. Laatst met de aanslagen in Zaventem en Brussel werd het foute uur door Q-music uit respect niet gedraaid, netjes, maar er waren een hoop mensen die het misten. Ik vind dus ook gewoon dat Q-music eigenlijk een radiozender moet kapen ofzo voor gewoon 24 foute uren per dag en dat het hele jaar door! Moeten we misschien maar eens een petitie voor starten. Heerlijke muziek maakt natuurlijk het schoonmaken leuker, het dansen met je mini’s lekkerder, de zonnestralen in de tuin zonniger, klussen die je moet doen klusbaarder en de afstanden die je in de auto moet rijden korter. Ik vind het in ieder geval een feest om dingen te moeten doen met het foute uur aan. Daarom dat ik tijdens het vele klussen de laatste maanden hier in huis een playlist van de jaren ’90 paraat had staan, een genot kan ik je zeggen.

Party_Animals_A6_BackEn heel eerlijk???? Ook nu zit ik te luisteren naar een playlist vol met 2 Unlimited, Party Animals, Scooter, Abba, BSB en The Spice Girls.  Nou allemaal, fijne zondag en ik hoop dat ik jullie geïnspireerd heb. Gooi die Spotify of YouTube aan, snor je oude cd’s op en gooi die in de cd-speler en maak er een goede dag van!

 

 

 

 

Kimberly
Laatste berichten van Kimberly (alles zien)

You may also like

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten