Win een armband met tekst of Moeder en dochterketting van Jacey’s!

win-een-armband-met-tekst-of-moeder-en-dochterketting-van-jaceys

full36144697_b

Zoals je gisteren al hier https://digimama.nl/hebben-hebben-hebben/  in de review kon lezen, ben ik helemaal enthousiast door de sieraden van Jacey’s Jewellery.

En….. We mogen een sieraad naar keuze weggeven!!!! Echt te gek!!!

full35928533

Wat moet je daarvoor doen? Like Jacey’s Jewellery (https://www.facebook.com/jaceys.nl)  én DigiMama op Facebook. Geef in de reacties onder de post van DigiMama aan welk sieraad je zou willen winnen en je doet al mee met de winactie. Je kunt kiezen uit de moeder en dochterketting, of een armband met tekst. De winnaar maken we bekend op 25 april 2016.

http://www.jaceys.nl/

https://www.facebook.com/jaceys.nl

 

 

 

 

Latest posts by Kimberly (see all)
11 Reacties
Delen

Kimberly

Ik ben Kimberly (30 jaar), mama van Evi (3 jaar) en getrouwd met Patrick. En net als vele andere mama's doe ik mijn best om alle balletjes hoog te houden, al lukt dat ook mij niet altijd. Voor Digimama.nl schrijf ik over mijn leven als mama.

11 Reacties

 1. ByLeen
  13 april 2016 om 9:25 am

  Wat een ontzettend mooie sieraden zeg!!
  Ik vind de moeder/dochter ketting heel erg mooi!!

 2. Marijke
  13 april 2016 om 10:13 am

  Een armband met tekst lijkt me echt heel gaaf!

 3. Joënne Sterken
  18 april 2016 om 12:54 pm

  Armband met tekst ???. Zou zo graag een armband met de naam en geboortedatum van mijn zoontje willen winnen!!!

 4. Nicol meewis
  18 april 2016 om 3:30 pm

  Gaaf zeg! Doe graag mee voor de onwijs gave armband. Milan ❤️ Marissa, zou ik graag willen dragen. Bijzonder om ze altijd bij me te hebben.

 5. Chantal
  18 april 2016 om 3:45 pm

  O die armband die zou ik graag willen winnen met de naam van me zoontje en z’n geboorte datum dit jaar is voor mijn eerste x moederdag wat zou deze kado geweldig zijn om te winnen hoop dat ik x geluk hebt na allemaal negatieve tijd gehad te hebben en tegenslagen. We gaan duimen

 6. Tamara
  18 april 2016 om 8:46 pm

  De armband ????.
  Die wil ik wel winnen ❤

 7. marloes
  19 april 2016 om 6:54 am

  ik zou graag de armband met tekst willen om aan mijn moeder te geven met moederdag

 8. Anita H.
  24 april 2016 om 9:39 pm

  Op de valreep doe ik graag mee voor de mooie armband.

 9. Mandy
  25 april 2016 om 9:35 am

  Ik zou graag de armband willen winnen!

 10. Pollers Sofie
  25 april 2016 om 11:05 am

  Zo mooi!! Zo origineel!? De naam van mijn zoontje gegrift in een juweel!! Zo kan ik met trots tonen wie in mijn hart staat gegrift: Mijn allerliefst, prachtige zoon!!????? ik zou het fantastisch vinden om dit te winnen! ?

 11. Marloes
  25 april 2016 om 4:59 pm

  Ik zou graag mee willen doen voor de armband om aan mijn moeder te geven als een Moederdag cadeau ❤️

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten