Home Recente berichten Zwanger – The True Story

Zwanger – The True Story

door Tamara

Tijdens mijn zwangerschappen heb ik veel zwangerschapsboeken gelezen, de een nog zoetsappiger dan de andere waardoor je uiteindelijk vooral bij een eerste zwangerschap direct op een hoge roze of blauwe wolk komt te zitten.

In één keer uitlezen

Nou ben ik op dit moment niet zwanger, ik ben al mama van 2 heerlijke draken! Maar het lezen van een boek van een van onze eigen schrijfsters laat ik mij natuurlijk niet ontnemen.

Zo ben ik enige tijd geleden begonnen met het lezen van Zwanger – The True Story, enige tijd geleden is eigenlijk niet wat mijn planning was want eigenlijk wil je het liefst in één nacht het hele boek uitlezen.

Ik heb dit boek in fases maar met zoveel plezier gelezen, met af en toe een lach op mijn gezicht en soms een harde lach omdat het zo herkenbaar was. Het is een boek vol herkenning, alle weken trimesters door met een realistisch beeld, tips, en weetjes maar ook vooral een vleugje humor.

Het boek 

In het boek worden verschillende dingen besproken, borstvoeding, flesvoeding, fit blijven, pijnbestrijding en kraambezoek zijn een aantal onderwerpen die je tegenkomt in het boek. Ze worden allemaal besproken maar wel echt op een hele open en eigen manier, gewoon de waarheid zoals hij is en niet mooiere verhalen dan dat ze hoeven te zijn.

Waarom raden wij dit boek aan?

Soms heb je van die boeken, nou eigenlijk heeel af en toe waarvan je denkt dit boek MOET iedereen lezen. Nou kan ik natuurlijk niemand dwingen maar ik wil hem echt elke zwangere aanraden, of net bevallen, of nog nooit bevallen vrouw of zelf man met zwangere vrouw aanraden om dit boek te lezen. Ik garandeer dat je hem uiteindelijk dichtslaat met een grote glimlach op je gezicht!

Sneak Peak
Nadat je deze review hebt gelezen, vraag je je misschien nog steeds af waarom dit boek de moeite waard is. Daarom kun je nu een Sneak Peak van dit boek bekijken via de volgende link ; Zwanger -The True Story

Bestellen
Ik kan me voorstellen dat je nu bijna niet kan wachten om te bestellen, dat kan! Het boek is verkrijgbaar bij Bol.com en alle gangbare boekenwinkels voor maar 14,99.

storu

Gerelateerde artikelen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten