Win “Ik leer knippen” van SES Creative

Door Kimberly

Gisteren kon je op onze pagina de review lezen over de setjes Ik leer knippen en Ik leer prikken van SES Creative. Zoals je kon lezen waren Evi en ik er erg mee in onze nopjes en ik zie onszelf er de komende tijd ook lekker mee bezig. Binnenkort kan Evi voor mij de waardebonnen van de bouwmarkten etc in de buurt uitknippen 🙂

Maar omdat SES dus gewoon ontzettend leuk is mogen we ook een setje “Ik leer knippen” weggeven. Het is echt een leuke set dus laat ons weten op onze Facebookpagina voor wie jij dit setje zou willen hebben, like onze pagina en huppa, volgende week maandag maken wij de winnaar bekend!

Je hoeft dus niks te delen of mensen uit te nodigen, want daar hebben we zelf ook zo’n hekel aan. Je mag het uiteraard wel doen, want hey laat ons niet in je weg staan 😉2016-06-13 13.32.10

2016-06-13 13.31.38

 

Kimberly
Laatste berichten van Kimberly (alles zien)

You may also like

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten