De fotoboeken zijn klaar!!!

Door Kimberly

Hé hoi mama’s en dames, daar is de laatste update van de fotoboeken dan ein-de-lijk!

Eerder schreef ik al dat ik een biecht moest doen en dat was dat ik nog nooit voor de peuter van 3 een fotoboek had gemaakt. Ook had ik mijn trouwboek nog niet gemaakt (zijn inmiddels bijna een jaar getrouwd).

Later schreef ik in een update dat ik het helemaal zat was en dat ik al uren vol stress met die boeken bezig was. Erg ontspannend vind ik het namelijk allemaal niet. Pure ellende ten top en gelukkig had ik een vriendin geïnspireerd om ook aan de slag te gaan en konden we elkaar steunen gelukkig. De wijn en chocolade steunde me ook best wel eerlijk gezegd. Maar ok. De stress dat ik op moest schieten omdat de actie van de Hema anders afgelopen zou zijn was wel een stok achter de deur, ik moest wel. Hema had namelijk een tweede gratis actie op de fotoboeken en iedereen die ze weleens gemaakt heeft weet dat die krengen duur zijn!

Ik kan het nu eindelijk van de daken roepen:”Ik ben klaaaaaaaaaar met de boeken en ze zijn binnen!!!!”

De 4 boeken (4??? Jaaaa!) zijn ontzettend leuk geworden en al merk je uiteraard verschil in de foto’s die wij met onze telefoontjes hebben gemaakt (want die is meestal wel in de buurt als je uk gaat lopen etc ipv die camera die ergens in een laatje ligt…). Maar de boeken zijn echt leuk geworden. Het is ook fijn om ze nu gewoon in te kunnen zien en niet dat je de laptop oid moet pakken zodat je foto’s kunt kijken. We pakten vroeger dan thuis de fotoboeken met enige regelmaat en keken alles na. Die boeken had mijn vader natuurlijk ingeplakt en voorzien van commentaar. Nu heb ik dat via het programma gedaan, een soort van kneuterigheid 2.0.Ik hou ervan.

En voornemen voor wanneer de Hema weer een tweede gratis actie heeft? Hardcore beginnen aan boeken ruim 2 jaar tot heden. Ik hoop dat het me lukt. De man zet de wijn maar alvast koud en ik schrijf mijn naam op alle chocolade in het huis. I’m gonna need it.

Kimberly
Laatste berichten van Kimberly (alles zien)

You may also like

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten