Home Mam Bloggers Digimama; De week van Kimberly

Digimama; De week van Kimberly

by Kimberly

In het kader van nieuwe dingen zullen wij de aankomende weken jullie op de hoogte houden met de leuke en bijzondere dingen uit ons leven. En tsja daar zullen vast ook nog wel wat gekke ervaringen tussen zitten¬†want ook dat maken we genoeg mee ūüėČ

 

Zoals jullie in de laatste blog van mij konden lezen begon Evi ¬†haar week goed met prachtige meiden in tutu’s op een groot podium. Best veel oefening had het haar van de mini nodig maar best prima gelukt toch? De man was in ieder geval trots en maakte er zelfs foto’s van!

2016-07-10 11.32.55

 

 

En als je dan als een ware ballerina op een podium hebt gestaan mag je kiezen wat je wilt eten. Dus pizza in een restaurantje it is! Vraag me af of profi ballerina’s ook pizza’s in restaurantjes eten, beetje Black Swan idee heb ik er toch bij maar ok.

2016-07-10 11.33.52

 

 

Ik kon ook mijn nieuwe brillen oppikken bij de brillenboer met de bekende groene brillenkokers. Ik ben er helemaal blij mee en was wel weer toe aan een nieuw montuurtje achter het stuur en voor de buis/ computer ( ik zal maar geheim houden dat ik minder goed zag en alleen maar zat te knijpen met de oogjes). Kan ik ook beter Orange is the new black kijken, potver ik zit er helemaal in!

2016-07-11 10.20.16

 

 

Voor¬†mij was het sowieso een lekkere week want veel vrij, afscheid van de PSZ voor de vakantie en dus veel tijd met de mini. In een winkel op een meubelboulevard in de buurt zag ik alleen wel een enorm bijzondere poef…. Het kreng kon zelfs praten en riep: “Ik ben verstopt!”

2016-07-10 11.31.39

 

 

De lekkere week sloot¬†ik af met een etentje met vriendinnen. Ernstig lastig te plannen zonder kinderen en met verschillende wisseldiensten van verschillende dames etc etc…. Drie van de mama’s waren uiteraard te laat,¬†ik¬†alleen maar omdat¬†ik werd opgehaald natuurlijk ūüėČ Tijdens de reis naar het restaurant kregen we deze foto van de reeds aanwezige vriendin die al enorm gezellig zat te tafelen in haar up. Whahahahaha we’re so sorry!IMG_20160710_113012

Dit was mijn eerste weekoverzicht, hoe was jullie week?

Kimberly
Laatste berichten van Kimberly (alles zien)

related articles

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten