Last minute vakantie….

Door Kimberly

Omdat niets zo wisselvallig is als mijn persoontje heb ik nu toch weer een missie.
Schreef ik eerder dat we niet met vakantie konden, heb ik toch nog steeds de hoop dat we wel kunnen gaan. Het is nu alleen de missie om iets leuks te vinden in de zon, met de auto bereikbaar en niet al te duur.

Het is nu dus zoeken geblazen want we willen dan wel ook iets leuks voor de mini, maar ook voor ons moet het leuk zijn. Nu is het dus vooral volhouden want telkens als ik iets tops zie, dan is er geen mogelijkheid om te boeken in de periode dat we kunnen. We zijn namelijk gebonden aan de bouwvak door de man. Maakt het lastiger maar ook nog eens duurder.Summer-Header

Maar…. Alleen al het idee dat we dagen in de zon vertoeven met een beeb die enorm aan het genieten is van het zwembad stemt me zo intens gelukkig dat ik graag verder zoek. It’s a mission. Zon, zwembad, strand, lekker eten, genieten met het gezin, misschien zelfs een boek. Het roept me steeds harder. Het lijkt me heerlijk in ieder geval.

Mocht iemand nog een supertip hebben? Ik hou me aanbevolen!

Kimberly
Laatste berichten van Kimberly (alles zien)

You may also like

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten