Marjolein stelt zich voor

marjolein-stelt-zich-voor

digimamasteltvoorOk Ok de kogel is door de kerk.. laat ik toch maar eens wat tijd proberen te vinden in mijn drukke bestaan om te gaan bloggen.. vooral ook omdat ik bijna dagelijks roep dat ik inmiddels wel een boek kan schrijven!

 

 

Ik ben Marjolein, alleenstaande moeder van drie heerlijk ondeugende jongens. Oudste van 14(tweede klas HAVO) , middelste van 10(groep6) en jongste van 4(groep1) . Verder maak ik drie dagen in de week heel wat vrouwen gelukkig met nieuwe schoenen (inclusief regelmatig mijzelf) . Ik ben een moeder van het chaotische soort, zo’n moeder die ook maar wat doet. En ik moet zeggen dat het ondanks dat het waanzinnig druk is in je eentje, erg goed gaat. We maken een hoop lol samen en dat is waarschijnlijk de sleutel tot ons geluk! Ik zal schrijven over de geniale uitspraken en leuke anekdotes, korte stukjes want tja. . Ik heb het uiteraard erg druk met genieten van mijn boeven! Tot snel! Marjolein

Marjolein

Ik ben Marjolein, alleenstaande moeder van drie heerlijk ondeugende jongens. Oudste van 14(derde klas HAVO) , middelste van 10(groep7) en jongste van 4(groep2) .

Latest posts by Marjolein (see all)

4 Comments
Share
Tags: , ,

Marjolein

Ik ben Marjolein, alleenstaande moeder van drie heerlijk ondeugende jongens. Oudste van 14(derde klas HAVO) , middelste van 10(groep7) en jongste van 4(groep2) .

4 Comments

 1. Angelique
  19 juni 2015 at 1:52 pm

  Wat een leuk stukje Marjolein! Ik ga je zeker volgen 😉
  Succes!!!

 2. Maya
  20 juni 2015 at 2:36 pm

  Leuk Marjolein !!!! ??

 3. Pia Lohuis
  24 juni 2015 at 8:57 pm

  Klinkt gezellig en herkenbaar… ik ga je volgen 🙂

 4. Marjolein
  2 juli 2015 at 4:11 pm

  Wat een leuke reacties meiden, dank jullie wel! Ik zie het nu pas.. Schaam me diep!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten