Home Mam Bloggers Oepsie, even lekker bellen

Oepsie, even lekker bellen

door Kimberly

Oeps… Zoals wel vaker liet ik de mini even alleen beneden toen ik naar boven ging om een makkelijke broek aan te doen. En ik was absoluut niet lang weg maar toen ik beneden kwam stond zij zowaar te bellen met mijn telefoon. Ik dacht eerst dat zij aan het spelen was totdat ik ook echt een stem uit de telefoon hoorde komen. Shock alom dus. Gelukkig was het oma, dat scheelt.

Maar goed, oma had dus gebeld, de voicemail gekregen en werd vervolgens teruggebeld. Vol enthousiasme had die haar dochter begroet maar kreeg vervolgens te horen: “Hi oma, mama isse boven.”
Oma gierde het uit en genoot behoorlijk van het gesprek. Toen ik enigszins van de shock was bijgekomen en me in het gesprek mengde, werd ik gesommeerd door de mini om niet te bellen, zij was aan het bellen met oma. Dus.

Oma kreeg een uitvoerig verslag van de dag en van de afleveringen van Masha en de Beer die de mini die dag gezien had.  Tsja, de dames hebben enorm genoten en oma heeft een fantastisch verhaal om te vertellen (en ik om te bloggen)….. Opa moest er ook enorm om lachen en had volgens mij stiekem gehoopt dat hij zo’n enerverend gesprek met zijn kleindochter had gehad. Evi was in ieder geval erg trots erop dat ze oma gebeld had en dat ze lekker met oma kon kletsen, ook wel weer erg schattig. Wel heb ik haar uiteraard gezegd dat ze niet mijn telefoon mag opnemen als ik er niet bij ben, maar de mini is 3 dus ik zal het vast nog wel moeten herhalen in de toekomst.

Maar ik snap er nog steeds niks van. Ik heb een vergrendeling op mijn telefoon en ik heb haar die er nog niet vanaf zien halen. Mijn grootste gok is dat ik op mijn telefoon heb gekeken voor de tijd, ben weggelopen en dat zodra ik boven was, de telefoon is gegaan. En dat de vergrendeling nog niet ingegaan was. Overigens stond Oma’s werknummer nu ook opgeslagen onder de hubby zijn naam. Toen we die terugbelden kregen we namelijk weer oma, erg verwarrend allemaal voor ons beide. En best knap ook, ik zit er namelijk altijd mee te rommelen hoe en waar ik ook alweer de contacten moet opslaan.

Ach, het is goed gekomen en het was voor mij weer een leermoment, niet naar boven met de telefoon binnen handbereik van de mini. Straks heeft ze namelijk een zeer interactief gesprek met een Bulgaar ofzo over de film of serie die ze gezien heeft. Vind ik toch minder wenselijk dan gesprekken met oma 🙂

Kimberly
Laatste berichten van Kimberly (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten