De zomer van Soft & Jolly

Door Kimberly

Qua kleding ben ik een enorme hebberd, voor mijzelf maar zeker voor Evi. Ik vind dan ook dat zodra je kunt shoppen in de maten 92/98, dat er een wereld voor je opengaat. Er is zoveel te krijgen voor de stoere, lieve, meisjesachtige, sportieve en coole meiden! Zelf hou ik niet echt van super zoete kleding maar wel van stoere jurkjes, rokjes, jeans en zo veel mogelijk combinaties als mogelijk.

 

softandjolly-20163

softandjolly-20167

 

softandjolly-2016

Via Facebook zag ik al wat voorbij komen maar jeetje wat is Soft & Jolly een ontzettend leuk merk voor de meiden. De kleding is te koop vanaf maat 98-104 t/m 158-164. Soft & Jolly heeft voor deze zomer hun tweede collectie gelanceerd en zij zijn het kleine zusje van Ninni Vi en Mortenz. Waar dit merk bekend staat om de goede kwaliteit en oog voor details, hebben ze dit ook doorgevoerd bij Soft & Jolly. Ninni Vi is wat stoerder en sportiever dan Soft & Jolly. Mortenz is voor de jongens en tsja… Ik als meisjes-mama weet daar dan niet zo veel van.softandjolly-20162

Als ik zo kijk naar de foto’s van de kleding word ik echt ontzettend enthousiast, ik zie de mini er al in paraderen op weg naar de speeltuin, naar het strand, naar verjaardagen, op terrasjes etc etc.

Soft& Jolly is wat minder sportief maar alsnog heel stoer en alle kleding is erg goed met elkaar te combineren. Het ziet er ook allemaal erg comfortabel uit, prettig als je als mini lekker wilt spelen of wilt bijkomen van spelen.softandjolly-201612
De prints met strepen, blaadjes en de subtiele kleuraccenten hebben mij enorm enthousiast gemaakt.
In mijn directe omgeving verkopen ze het nog niet via de winkels maar thank God voor online shoppen! Ik ga gelijk even kijken wat er allemaal te vinden is op mijn favoriete shoppagina’s en mocht iemand binnenkort ons weer treffen…. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat de mini weer eens iets nieuws aan heeft 🙂

Kimberly
Laatste berichten van Kimberly (alles zien)

You may also like

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten