Home Persoonlijk Help! Waarom zit er maar 24 uur in een dag!

Help! Waarom zit er maar 24 uur in een dag!

by Tamara

De laatste 4 weken was het in ons huishouden een complete chaos. Eerst was mijn man ziek, vervolgens de kinderen, aansluitend ik. En toen we dat na 2 weken gehad hadden, begon het hele verhaal weer vanaf voor af aan.

Ik merk dat er weer van alles heerst, hoor de een na de andere moeder klagen op het schoolplein. En dan voornamelijk klagen over hun mannen die bij een verkoudheid al in hun bed liggen, terwijl zij als moeders door gaan.

Tja, ik herken me er enigszins soms wel in moet ik toegeven. Ik ga maar door en door en uiteindelijk lukt dat vaak ook wel. Maar dit keer met deze griep heb zelfs ik moeten toegeven, en heb ik uiteindelijk zowaar een hele dag in bed vertoefd! Om vervolgens weer verder voor mijn kinderen en man te zorgen. Het hoort misschien er ook wel bij, als moeder zorg je gewoon voor iedereen.

Gelukkig zijn we inmiddels allemaal weer opgeknapt, en kunnen we er allemaal weer vol tegenaan! De laatste dagen in van het jaar! Wat gaat tijd toch snel! Ik heb werkelijk waar niet genoeg aan 24 uur in één dag!

Tamara
Laatste berichten van Tamara (alles zien)

related articles

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten