Pssttt superleuke (school)spullen @ Zeeman

Door Kimberly

Hebben jullie toevallig de laatste tijd nog een bezoekje gebracht aan Zeeman? Ik was laatst helemaal verbaasd toen ik hun nieuwe collectie aan schoolspullen zag liggen. Echt superleuk! Ook een aantal erg leuke dingen voor in huis zelfs of gewoon voor de puber/ mini op de kamer.

Ik hou ervan. Clipboards, leuke teksten, grafische prints. Gewoon gaaf! Nu heb ik sowieso wel een soort van zwak punt voor clipboards. Ik vind ze zo ontzettend gaaf. Kun je ook leuk voor foto’s gebruiken, is wat stoerder dan die foto weer in een fotolijstje doen. Kun je ook makkelijker afwisselen. Maar je kunt er natuurlijk ook gewoon afbeeldingen in vast klikken die je aanspreken, teksten of gewoon dingen die je leuk vind.

 

 

Mijn grote favoriet is de weekplanner; een sticker die je gewoon op elke gladde ondergrond kunt plakken zodat je een krijtbord hebt waarop je de week kunt invullen. Lijkt me superhandig voor de grotere mini’s. Hé misschien wil ik dat zelf ook gewoon hebben. Echt makkelijk! Kun je het overzicht nog een beetje houden ook over al die activiteiten door de week heen. Ok, ok, daar kom ik dan nu mee terwijl de vakantie ons bijna komt vermaken. Maar voor je het weet is het alweer zo ver dat de mini’s naar school gaan en we als bezige bijtjes door het leven gaan.

 

 

 

 

Er zijn 3 verschillende stijlen die je met elkaar kunt mixen maar je kunt ook gewoon 1 lijn aanhouden zodat alles 100% bij elkaar past. Nu weet ik dat het niet echt een positief punt was als je in mijn tijd ( ja jeetje ook alweer zo’n eeuwigheid geleden besef ik me ineens weer pijnlijk) met Zeemanspullen liep op de middelbare maar volgens mij is dat tegenwoordig niet meer zo’n issue. En zeker met deze spullen lijkt het me dat het echt niets meer uitmaakt. Ze hebben ook werkelijk alles, van post-its tot pennen, van coole mappen tot zelfs van die enorm handige hoezen om je boeken mee te kaften. Zo jammer dat we die vroeger niet hadden want ik had een enorme pesthekel aan het kaften van m’n boeken. Had ook weinig zin want het ging er met 2 maanden alweer in rap tempo vanaf. Dit lijkt me steviger en echt handig!

Ik ga in ieder geval bij de Zeeman in mijn dorp nog even op tocht naar die clipboards en misschien pluk ik dan ook dat weekrooster mee. Plak ik die op in het kantoor van de man. Weet die straks tenminste ook weer wanneer hij ergens verwacht gaat worden. Voor de prijzen hoeven we het in ieder geval niet te laten want het zijn weer echte Zeeman-prijzen. Zo’n kaft is bijvoorbeeld een euro en mijn weekplanner is 1,79!

 

Kimberly
Laatste berichten van Kimberly (alles zien)

You may also like

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten