Home Shoppen Shopping fun bij Sans-online

Shopping fun bij Sans-online

door Tamara

Online shoppen wordt steeds populairder hoorde ik afgelopen week op het nieuws, logisch want hoe lekker is het om gewoon vanaf de bank je favoriete items te scoren voor vaak nog minder dan in de winkel? Ook ik ben dol op online shoppen, vooral omdat ik veel werk heb ik gewoonweg niet de tijd om uren in de stad te slenteren en dan alle pashokjes af te gaan! Zelf ben ik gek op van die lekkere warme vesten, heerlijk met het koude weer. En ook blouses voor de aankomende feestdagen mis ik nog in mijn garderobe. Daarom hoogste tijd om te gaan shoppen bij Sans-online, ken jij deze webshop al?!

De webshop

Sans-online is een webshop special voor dames en heren, in de webshop vind je ontzettend veel bekende merken waaronder voor dames; Superdry, Supermom, Vila, Only, Object, EDC, Tom Tailor en Mac. En voor heren; Jack & Jones,  State of Art, Twin life, Gabianno, PME Legend, Bjorn Borg en Vanguard.

Kortingen

Wat ik persoonlijk onwijs leuk vindt aan Sans is dat ze vaak hele leuke kortingen hebben op heel veel kledingstukken. Dat maakt shoppen niet alleen heel leuk, maar ook wat vriendelijker voor je portemonnee. Zo vind je al items met 25 tot 50 procent korting, zo heb ik alles wat je lees in dit artikel voor 100 euro bij elkaar geshopt!

Wist je dat Sans-online morgen (Cyber Monday) 27 november maar liefst 21 procent korting geeft op alles? Zeker even kijken dus! 

 

Mijn keuzes

Voor mijzelf iets kopen is iets wat ik écht te weinig doe, te vaak kijk ik naar van alles voor de kinderen en vind ik dat dingen voor mijzelf wel even kunnen wachten. Aangezien ik het afgelopen jaar 40 kilo ben afgevallen, waren een paar nieuwe items in mijn kledingkast geen overbodige luxe en heb ik voor mijzelf super leuke items gescoord!

2017-11-23_6-56-57
2017-11-23_6-56-57
cd9c8b6a-0f19-42ba-a3c6-44bc4aa6d676

Roze Only jasje

Jasjes ik ben er dol op, ik draag ze vaak op een jurkje of bijvoorbeeld op een stoere jeans. In dit geval een roze jasje, welke ik wilde matchen met een grijs rokje welke ik had gekocht maar nog niet is bij had kunnen vinden. Onwijs leuk item die je op verschillende manieren kunt dragen.

 

20171014_115523
20171014_115513

Lekkere warme jas van Vila

Een nieuwe jas stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, en toen ik deze zag was ik meteen verkocht. Ik heb gekozen voor een Halflange groene winterjas van Vila, met een grote kraag welke heerlijk warm is voor dat extra koude winterweer!

20171014_114951
20171014_115006
2017-11-23_6-57-33
20171014_115033

Vest van Vila

Een zwart vest is naar mijn inzien een ware must have! Ik kan hem op alles dragen, en lekker aan trekken op een koude winteravond. Ideaal als je gewoon een shirt aan doet met het vest erop, niet veel moeite maar het staat meteen heel trendy!

2017-11-23_6-56-13
2017-11-23_6-59-53

T-shirts van Jacqueline de Yong

Zelfs in de winter kunnen shirts voor mij niet ontbreken, met een warm vest erop is dat warm genoeg en hoeft het voor mij niet persé met lange mauwen te zijn. De shirts van Jacqueline de Yong zijn voorzien van leuke teksten waardoor ze net even wat speelser eruit zien.

Jurkje van Only

Een zwart jurkje van Only, dit is zo’n must have voor als je een feestje hebt! Zwart is altijd goed! En met een zwart jurkje kun je eindeloos combineren.

 

2017-11-26_9-34-15
2017-11-26_9-33-51

Blouse van Vero Moda

Een blouse is nog zo’n item die altijd handig is om in de kast te hebben, ik heb deze print gekozen omdat ik eigenlijk alles koop zonder opdruk en nou wel eens iets out of the box wou hebben. Een blouse die geschikt is voor bijvoorbeeld een etentje.

 

10303396_1

[Dit artikel bevat opgestuurde producten.]

Gerelateerde artikelen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten