Home Recente berichten Kerstdiner outfits voor Michael en Luna met Kiabi

Kerstdiner outfits voor Michael en Luna met Kiabi

door Tamara

Op het moment van schrijven laat het weer eindelijk zien dat onze natuur nog steeds een beetje weet wat Winter nou écht betekend. De sneeuwvlokken dwarrelen met vlotte vaart naar de grond, en laat een witte deken achter over het asfalt. Prachtig om te zien, maar als je buiten bent is het ook direct een stuk kouder. Hoogste tijd dus om onze wintergarderobe tevoorschijn te toveren.

Kleren zoeken, en dan ook nog eens betaalbare kleding vind ik tegenwoordig echt topsport, een setje voor Luna is al snel 50 euro en dan hebben we het nog niet eens over de duurdere merken. Vaak leuke kleding, maar wel enorm prijzig. Om die reden was ik enorm blij verrast toen ik Kiabi leerde kennen, een merk wat lijkt op Primark, maar wat naar mijn mening van betere kwaliteit is en ook nog eens heel betaalbaar.

Kiabi

Onlangs vroeg ik vriendinnen en kennissen en zelfs familie of ze ooit van Kiabi hadden gehoord. Bijna bij allemaal kreeg ik het antwoord; ”Nee, nog nooit!” Best vreemd eigenlijk als je je bedenkt dat het al bestaat sinds 1978. Op  dat moment opende de eerste winkel van Kiabi in Frankrijk. Die ene winkel breidde  zich in de afgelopen jaren uit tot winkels in Frankrijk, Roemenië, Spanje, Italië, Portugal en Rusland. Nu zal je denken , zo gek is het dus dat we het niet kennen aangezien het in allemaal landen zit waar je bijvoorbeeld misschien net een keertje zal zijn op vakantie. Echter heeft Kiabi sinds 2012 een webshop in Nederland en België waar je ook alle items en nog wel meer dan dat kunt vinden. Dat betekent dat de webshop al 5 jaar bestaat in Nederland, en het om die reden  dan ook best gek is dat veel mensen nog nooit van de winkelketen hebben gehoord. Hoogste tijd om hier dus verandering in te brengen in dit artikel!

[slideshow_deploy id=’6163′]

Wintercollectie

De wintercollectie van Kiabi is veelzijdig en betaalbaar, zo heb je al een heel setje kleding voor maar 10 euro. Aangezien mijn kinderen ontzettende Disney fans zijn, was het ook leuk om te zien dat ze ook  hun het merk verkopen. Er is ontzettend veel te vinden voor deze winter waaronder super leuke truien van bijvoorbeeld Star Wars. Kiabi heeft een groot assortiment aan baby, jongen, meisjes, heren en dames kleding. Ook vind je hier verkleedkleren en woonaccessoires. Je kunt eigenlijk Kiabi wel een beetje vergelijken met een H&M of een Primark.

Kleding uit de Disney Collectie voor Michael en Luna

We mochten dit keer vanuit Kiabi opzoek gaan naar een leuke kerst outfit uit de Disney collectie voor beide kinderen, wat ons helemaal geen moeite koste want ze hebben zulke leuke dingen.  Aangezien Michael Star Wars geweldig vind t was deze keuze natuurlijk al snel gemaakt. Voor hem heb ik de onderstaande items gekozen. Helemaal in Star Wars stijl, en met een heerlijk warm vest toch ook heel netjes en prima om te dragen bij bijvoorbeeld het kerstdiner.

 
Kleding Michael

[slideshow_deploy id=’6123′]

 

Out of the box voor Mama

Onlangs zag ik in een van mijn favoriete series een volslanke dame lopen, in een lederen broek met daarop een wit overhemd. Ik wist meteen dat ik dat ook een keer zou willen dragen, wie weet zou het mij ook leuk staan ?! Compleet out of the box voor mij, want vroeger zou ik niet bedacht hebben om zoiets aan te schaffen. Aangezien ik al out of the box ben gegaan  door mijn haar tot een korte coupe af te laten knippen, leek het mij onwijs leuk om dat ook met mijn kleding te doen. Bij Kiabi vond ik onlangs de perfecte nep lederen broek, met bijpassend overhemd. En het staat ook nog eens onwijs leuk!

2
4
5
ik
6
1
Kleding Luna

Voor Luna had ik achteraf nu ik de gehele collectie bekijk, toc ook wel een van de mooie jurkjes uitgekozen omdat ik echt dol op die hele strakke lijnen ben. Dat betekent dus snel weer bestellen! Voor Luna heb ik deze keer een Skinny gekozen die bij mijn ”out of the box” broek past en een lekkere warme knuffel trui met Mickey en Minnie van gouden pailletten. Daaronder draagt ze passende Minnie Mouse sneakers die het geheel helemaal af maken.

[slideshow_deploy id=’6148′]

Mix & Match

Ik hou er van, een beetje hetzelfde gekleed zijn als je kind. Of de kinderen samen laten matchen. Bij Kiabi hebben ze ook hieraan  gedacht, zo kun je vader en zoon in Star Wars kleding laten matchen en moeder en dochter met Minnie Mouse. Heel herkenbaar voor de kids en ze vinden het zelf ook nog eens onwijs stoer (oké tot een bepaalde leeftijd uiteraard haha!) Voor papa is het dan ook superleuk  om een lekker warm grijs vest te dragen, met daaronder net als Michael een Star Wars thema zwart shirt.

Voor papa

Het idee was om stoere foto’s van papa en Michael te maken, echter heeft papa de griep (aawww!) Dus showen we wel even wat we hebben gekozen voor hem… en plaatsen we gewoon snel op insta  hoe het staat 😉

DSC08065
DSC08071

Kwaliteit

De kwaliteit van de kleding van Kiabi is te vergelijken met kleding van bijvoorbeeld de H&M en Zara. Ook met wassen blijft het nog mooi, de stoffen zijn dik en warm en voelen ook heel zacht. Tot dusver zijn wij heel erg tevreden.

Klaar voor kerst met Kiabi en Cosmo

Ik ben zo blij met mijn outfit dat niks me meer in de weg staat om de aankomende feestdagen, samen met mijn nieuwe kapsel, wat zo mooi geknipt en geverfd is, te shinen! Ben je benieuwd hoe de make-over was? Je leest er alles over in het Cosmo Make-over artikel!

[Dit artikel bevat opgestuurde producten.]

Gerelateerde artikelen

2 Reacties

Wampie 17 december 2017 - 11:26

Toppie! Ik ga ook gauw bij Kiabi kijken

Avatar foto
Tamara 17 december 2017 - 14:20

Zeker een keertje doen Wampie! 🙂

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten