Zwanger! en hoe?!

Door Tamara

Zwangerschapskwaaltjes ik dacht dat ik wist wat ze waren, maar jeetje wat heb ik mij vergist!

Tijdens de zwangerschap van Mex was het de eerste keer dat door had wat er nou bedoeld werd met zwangerschapskwaaltjes. Overgeven, niks meer binnen houden.. zelfs geen drinken, en dat dan elke dag de gehele dag door.

Wat voelde ik mij ziek,Na een aanzienlijke tijd zo aangemodderd te hebben en het plassen ook begon terug te nemen (je houdt geen vocht meer vast), energie op is en mijn slokdarm voor mijn gevoel compleet vergaan was, was het toch tijd om aan de bel te trekken en de verloskundige te gaan bellen.

Ik moest die middag direct komen, om te kijken hoe het met mij ging en uiteraard ook de baby. Met ons kleine mannetje ging het nog super goed, en om aan alle zwangerschap ongemakken een eind te maken schreef ze een recept voor (emesafene) en lolly’s.

Lolly’s?! 

Preggie Pops, ideaal voor als je enorm misselijk bent tijdens de zwangerschap. Ik heb er meteen 5 meegekregen en dezelfde dag allemaal smaken besteld! Wat een verademing! En dat door alleen maar lolly’s te eten. Niet bepaald een slecht idee toch?

De Preggie Pops kun je in diverse smaken kopen waaronder citroen, mandarijn, sparemint, pepermunt, aardbei en lavendel. (lavendel en mandarijn was mijn favoriet!)

Neem eens een kijkje op de website voor meer informatie http://www.bellypops.nl/misselijkheid.html

Mijn zwangerschap is door deze twee dingen in ieder geval veel fijner verlopen!

 

Tamara
Laatste berichten van Tamara (alles zien)

You may also like

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten