Home DigiMama Blogs Als het even niet meer gaat

Als het even niet meer gaat

door Tamara

Het is stil geweest op beide websites de afgelopen weken, en persoonlijk vond ik dat zelf vreselijk maar ik kon niet anders dan het zo te laten voor wat het is. Soms hoe graag je ook wilt, gaat het gewoon allemaal niet meer. Is het allemaal teveel, gebeurd er teveel op hetzelfde moment en krijg je een blokkade op uberhaubt nog iets uit je vingers krijgen. Het was teveel, en dat realiseerde ik mij al vrij snel.

Inhoudsopgave

Kids

Ook met de kids gaat het de laatste maanden niet helemaal zoals het moet op school, Luna is erg afwezig in de klas. En Michael juist het tegenovergestelde en kampt met te weinig zelfvertrouwen, waardoor het leerproces stagneert. Ook hiervoor moet er van alles ingezet worden. En ook dat is zwaar. Je wilt zo graag dat dat soort dingen goed verlopen, of dat het met een paar handvatten opgelost is, helaas is er meer voor nodig en ook dat geeft enorm veel stress.

En ik?

Dat hierboven, zorgde ervoor dat ik weer uit stress ging eten, met mijzelf nog meer in de knoop ging zitten, en vervolgens 3 weken a 4 weken de afgelopen maanden ziek werd. Van twee weken buikgriep, na een of andere keelontsteking en holte ontsteking waar geen einde aan lijkt te komen begin ik nu weer een klein beetje op te knappen. Mentaal zat ik er ook even compleet doorheen, kwam aan en voelde mij niks waard. En dan lukt schrijven bij mij dus helemaal niet meer. Alles stagneert, ik blokkeer en alles loopt op. Hetgeen wat mijn grootste passie is kan ik dan niet uitvoeren. En dat is zo ontzettend jammer! Nu na al deze weken krabbel ik weer op.. komt er weer een beetje licht aan het einde van de donkere tunnel.

Ik weet nu dat het soms ook gewoon even niet mag gaan, dat het soms gewoon even allemaal heel *** is. Maar ook dat daar weer een einde aan komt, alles gaat weer voorbij en over.. alleen moet je er wel wat voor doen want niets gaat vanzelf.

Toekomst

Nu op dit moment wil ik vooral denken aan al het leuks wat nog komt, en alle leuke events die ik weer bij mag wonen, de leuke momenten die ik zal gaan hebben met mijn gezin en dat ik vooral er ook mag zijn. Lieve mensen om mij heen verzamelen die er net zo goed voor mij zijn, als ik er altijd voor hun zou zijn. Nog meer leuke dingen doen met mijn lieve vriendinnen. Mij niet minder voelen dan een ander, soms raak je dat gevoel even kwijt door een ophoping van zoveel dingen. Afvallen weer oppakken (ja, de 25kg wachten nog steeds) Op naar leuke DigiMama momenten, en vooral ook het uitbreiden van MooiMama.nl. Ik hoop dat jullie deze reis weer met mij mee willen volgen, en dat mij afwezigheid de afgelopen weken snel wordt vergeten. Per dag 3 positieve situaties moet ik de afgelopen weken opschrijven, de eerste vandaag is het schrijven van dit blogbericht, en stap weer naar het positieve. Samen met jullie!

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

Wampie 7 maart 2018 - 18:07

Sterke lieverd ❤

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten