Home Koolhydraatarme levensstijl Afvallen met Bregje

Afvallen met Bregje

by Tamara

Ik val nu al enige tijd af samen met Bregje, letterlijk eigenlijk met Bregje want ondanks onze relatie in eerste instantie puur zakelijk was is zij inmiddels een hele goede vriendin geworden welke mij bij elke kilo die ik afval en soms ook wel weer eens aankom steunt. Inmiddels sinds ik met haar producten ben begonnen ben ik maar liefst 24 kilo afgevallen (eigenlijk veel meer, maar reken wat ik weer aankwam door mijn depressie er even af). En dat vind ik persoonlijk nogal wat. Hoe ik dit heb gedaan weten jullie inmiddels wel een beetje, maar hoe het nu gaat? En welke producten ik niet meer kan missen, lees je in mijn onderstaande blog.

Afvallen en aankomen

Ik kan hier natuurlijk nu een heel euforisch stukje schrijven hoe geweldig afvallen wel niet is, en hoe snel het gaat en hoe goed je je voelt. Natuurlijk gaat het in het begin super snel, en zonder suiker is je lichaam erg blij, en je energie levels al lijkt het in het begin niet zo zijn uiteindelijk veel beter af zonder al die koolhydraten. Maar naast alles wat goed gaat, zijn er valkuilen. De befaamde, een keer iets anders eten moet niet uitmaken. Maar bij mij is dat dus wel het geval, dit keer was het appeltaart, na een dagje winkelen in Amsterdam met een vriendinnetje aten we de lekkerste appeltaart van Nederland. Althans daar staan ze om bekend, en dat snap ik want de taart was heerlijk en als lunch was hij goed gevuld en heb ik de rest van de dag amper nog wat gegeten. En toen kwam dag twee, en kreeg ik mijn lievelingskoek aangeboden en aangezien je suiker sensoren weer geprikkeld zijn is een ja al snel gezegd. Zie je hoe snel dat gaat? Want ach, die ene keer, en de rest van de tijd doe ik toch. Tja, zo gaat het dus weer even mis en kom je dus ook wel weer een kilo aan. Gelukkig, kan je de dag of week erna altijd alles weer oppakken en in twee weken tijd heb je weer bergen energie, geen behoefte meer aan suiker en weet je weer waarvoor je het doet. Gezond leven is een lastig iets, vooral als je gevoelig bent voor lekkere dingen. En heus, die kilo’s hoeven er niet in een keer af, het is er ook niet in 1 maand aangekomen toch? 😉

Webshop van Bregje

De zegen van de webshop van Bregje… Ik noem het een zegen, want door haar hoef je dus eigenlijk niks te missen. Althans niks… Maar veel niet! Zo kun je de lekkerste pasta vinden van Dreamfields, heb je een ruime keuze in lekkernijen en zijn er een tal van vervangers te vinden waardoor je niet altijd moeilijk hoeft te doen in de keuken. Daarnaast vind ik het zo fijn dat ze persoonlijk advies kan geven, niet alleen maar aan mij… Maar gewoon aan alle klanten, als service! En wat ook super fijn is, mijn pakketjes worden altijd super snel bezorgd en maakt het leuke handgeschreven kaartje in de doos het altijd nét even wat persoonlijker.

Mijn favorieten

Natuurlijk heb ik inmiddels al wel wat favorieten opgebouwd, producten waar ik echt niet zonder kan! En ook niet meer wil trouwens, want het is niet alleen heel gezond het is ook nog eens super lekker. Welke dingen dat zijn? Ik heb even een top 10 voor jullie gemaakt zodat ik wellicht ook jullie kan inspireren om een van al dit lekkers uit te proberen.

  1. Dreamfields Pasta, alle soorten en maten. Smaakt hetzelfde als gebruikelijke pasta en is ideaal om salades of gebruikelijke Italiaanse gerechten mee te maken.
  2. Teriyaki saus, ik hou van saté en saté saus en van wok gerechten en van van alles eigenlijk maar dit is wel een favoriet. Je kunt er heerlijk vlees in marineren, stoofschotels mee maken of het gewoon gebruiken als woksaus!
  3. Hungry girl tortillas, ik kan niet meer zonder ze! Als tosti of als hamburgerbroodje. Je kan er alle kanten mee op.
  4. Jospeph’s Lavash, hiermee maak ik pizza of ik maak nacho’s
  5. Sukrin Golden Syrup, deze is zoooo lekker! Smaakt een beetje naar stroopsoldaatjes (kent iemand ze nog?). Ideaal voor dressings of door een bakje kwark.
  6. Chokay chocolade, mijn ultieme guitly pleasure! Ze zijn overigens allemaal super lekker!
  7. Kant en klare shakes, ik kan er helaas niet maar eentje noemen… Of helaas juist goed natuurlijk want alle smaken die ik tot dusver heb geprobeerd zijn onwijs lekker! Mango, framboos, chocolade en mokka allemaal ontzettend handig en lekker voor onderweg.
  8. Ketchup van Heinz! Ja deze is er dus gewoon, en ook nog koolhydraatarm ook en hij is echt super lekker!
  9. Russel Stoverr chocolade, ook allemaal erg lekker!
  10. Atkins broodmix, eigenlijk heb ik standaard altijd een pak in huis. Ook ideaal om een stokbroodje zelf van de fabriceren voor tijdens een zomerse BBQ. Erg lekker brood, heel smaakvol.

 

 

 

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Afvallenmetbregje.nl

Tamara
Laatste berichten van Tamara (alles zien)

related articles

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten