Bridget is Back!

Door Tamara

Na wat voor mijn gevoel eeuwen heeft geduurd komt ze terug, eindelijk eindelijk! Ik kan hier zo enorm blij van worden! Bridget Jones een en twee heb ik inmiddels al ontelbaar vaak gezien en ik moet eerlijk bekennen de films vervelen nog steeds niet.

Gisteren was deel een op Net 5, ik zat weer net als altijd te genieten op de bank met een grote kop thee van alle herkenning die ik haar terug zie. Ik ben ook zo een enorme kluns, waar het soms gewoon niet zo gaat zoals ik eigenlijk had bedoeld. En mijn gevecht met mijn gewicht is haar ook niet geheel onbekend. Het moment dat ze ingerold in een laken zichzelf uit bed wurmt herken ik direct terug bij mijzelf wanneer ik een compleet dekbed om mezelf heen vouw. Totaal niet charmant overigens, maar goed op de een of andere manier lijkt he dan alsof dat dan beter is dan geheel naakt te staan.

Vanaf woensdag 14 september is Bridget Jones´s Baby te bewonderen in onze Nederlandse Bioscopen, mét een zwangere Bridget! Ik ben ontzettend benieuwd, en kan bijna niet wachten om te gaan. Mijn Tickets zijn inmiddels al gereserveerd, nu nog een paar nachtjes wachten haha!

Zijn jullie ook zo fan van Bridget of slaan jullie deze film over?

Tamara
Laatste berichten van Tamara (alles zien)

You may also like

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten