DigiMama weight Challenge deel 3

Door Tamara

Tijdens elke levensstijlverandering gaan dingen met ups en downs, ik geloof dat ik de laatste twee weken een beetje in een down zat. Niet dat ik heel erg gezondigd heb, ik let enorm op mijn voeding. Maar heb toch zo hier en daar minder gezond gegeten dan ik zou willen.

Michael was vorige week jarig, dat is al een dingetje! Taart! zelf gemaakt dat ook nog, ik heb zo me best gedaan om niet een stukje weg te peuzelen maar het zijn er zelfs twee geworden! Ik was daarom toch best bang om op de weegschaal vanmorgen te gaan staan. Echter tot mijn verbazing was er toch nog iets af en staat de teller inmiddels op -7,2 KG!  Ik ben trots!

Ik geloof ook dat dit komt omdat ik tussendoor veel gebruik heb gemaakt van Koolhydraatarme producten, deze week heb ik twee keer gebruik gemaakt van Dreamfield pasta. Ik had een pak liggen en hiervan heb ik één keer pasta salade gemaakt met kip (Recept volgt) , en de tweede keer warm met een lekkere kaas saus! Multifunctioneel maar qua smaak echt prima te doen.

Nou is Luna pas volgende maand jarig (20 maart) dus ik ga weer volle goede moed verder, wie weet kan ik de volgende taart wel weerstaan haha

Tamara
Laatste berichten van Tamara (alles zien)

You may also like

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten