Ik eet graag pasta, nou weet ik dat dat niet zo heel erg gezond is. Maar met de Dreamfield pasta hoef ik mij tenminste een stuk minder schuldig te voelen. Ik heb deze week een heerlijke salade gegeten die ik graag met jullie wil delen.
Benodigdheden voor de salade
250 gram Dreamfield pasta (gekookt
300 gram gebakken kipfilet (alleen met zout en peper)
100 gram Zaanse Mayonaise
400 gram avocado in blokjes
150 gram cherry tomaten
1 bosje lente ui
1 limoen
zout en peper
Eventueel gekookte asperges (niet te doorgekookt, mag knapperig blijven)
Bereiding
Snijdt de avocado en kipfilet in blokjes, en de lente ui fijn.
Doe alles in een grote schaal, en voeg de pasta ook toe.
In een ander schaaltje meng je de mayonaise, het sap van een hele limoen en het zout en peper.
Roer dit geheel goed door, en poef even of het goed op smaak is.
Voeg de dressing toe aan de salade.
Als laatste snijdt je de cherry tomaatjes door de midden en doe deze ook bij de salade.
Schep het geheel rustig om en smullen maar!