Home Recente berichten DigiMama Weight challenge Update

DigiMama Weight challenge Update

by Tamara

In januari begon ik  in samenwerking met Afvallen met Bregje mijn challenge om gewicht te verliezen, de afgelopen jaren heb ik dit meerdere malen geprobeerd en ik was met een beetje gestuntel al 7 kilo verloren. Nu sinds januari is er een extra 10 kilo af maar mijn einddoel is nog lang niet bereikt! Dus de komende tijd gaan we weer intensief bezig met voeding om te zorgen dat de volgende 10 kg eraf gaan.

Terug en (her)start

Ik moet eerlijk bekennen dat de afgelopen weken, nou meer sinds Pasen het een beetje weer af was gezakt allemaal. Veel Brood eten, chocolade eieren wegsnoepen… misschien herkent iemand van jullie het vast wel dat als je je innerlijk niet heel stabiel voelt, eten een snelle oplossing is.. naja tijdelijke oplossing!

En als je dan eenmaal begint, dan zit je snel weer in je oude patroon. Het verschil wel is dat ik mijzelf nu sneller herpak! Dus vanaf vandaag, niet vanaf morgen beginnen we gewoon of gaan we gewoon verder waar we gebleven waren!

Welke voordelen heb ik tot dusver gemerkt van eiwitrijk en koolhydraatarm eten?

De eerste week voelde ik me niet optimaal, maar na die week had ik totaal geen honger meer, geen hunkering meer naar zoetigheid en helemaal geen behoefte om te zondigen. Ik kreeg naarmate de weken vorderde steeds meer energie maar voelde me ook beter. Nu dat ik weer zoetigheid eet, en koolhydraten merk ik mijn pieken en dalen enorm goed en dat heeft op zoveel invloed.

Al met al weer genoeg reden om weer verder door te pakken met een andere levensstijl, en het is echt waar, je hebt een andere levensstijl niet zo 1.2.3 gerealiseerd en soms heb je even een terugval.. maar je kunt altijd weer verder gaan met waar je al mee begonnen was.

Tot de volgende update!

 

Tamara
Laatste berichten van Tamara (alles zien)

related articles

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten