DigiMama Weight Challenge

Door Tamara

Afvallen, voor mij al jaren wat zeg ik tientallen jaren een strijd, een strijd die ik heel vaak heb verloren maar sinds twee jaar steeds meer lijk te winnen. Inmiddels ben ik 20kg afgevallen en daar ben ik ontzettend trots op maar dat betekent niet dat ik er al ben. Ik moet nog 25kg afvallen en die laatste 25kg wil ik graag doen met jullie!

Waarom samen met jullie?

Ik had 10 jaar geleden zo graag gewild dat er iemand naar mij toe was gekomen die had gezegd; ”Ik doe dit dieet en het werkt echt!”. Ik geloof direct dat ik zonder aarzeling meteen was begonnen. Maar voor mij was er 10 jaar geleden nog niet iemand die mij dit dieet had gegeven en heb ik ondertussen van alles geprobeerd om alsnog af te vallen. Dit zorgde voor het bekende jojo effect en uiteindelijk kwam ik na de geboortes van mijn kids en een schildklier die ermee stopte en uiteindelijk een depressie vorig jaar enorm aan. Ontzettend balen!


Maar nu ben ik dus op een hele goede weg beland en deze weg wil ik ontzettend graag met jullie vervolgen. Maar waarom dan samen? Ik merk dat het ontzettend motiveert als ik berichtjes van jullie krijg op mijn blogs, het voelt zo ontzettend goed alle positieve energie! Buitenom dat ik denk dat ik ook zelf jullie iets te bieden heb, denk ik dat het ook leuk is om samen te sparren en elkaar te motiveren en soms lekker te klagen als het even niet lukt.

Wat gaan we doen?

Voor mij betekent deze challenge een jaar lang mijn best doen om mijn 25kg eraf te krijgen, maar voor jullie heb ik de tijd iets korter gedaan. Natuurlijk zal ik mijn hele jaar updates blijven plaatsen, en recepten en motivatie. Echter duurt de challenge 8 weken, mocht je daarna mee blijven doen is dat natuurlijk ontzettend leuk! Wat we gaan doen en hoe? Dat kun je allemaal lezen in mijn e-book.

Waar volgen?

Mocht je mijn ervaringen, mijn voortgang willen volgen? Hou deze site en mijn Instagram account goed in de gaten voor updates.

Mijn e-book

En nu het belangrijkste gedeelte van mijn blogpost vandaag, de verwijzing naar mijn e-book! Ik ben zo enorm benieuwd naar jullie meningen, het begon met iets kleins maar ik ben best wel trots op het eindresultaat!

Download hier gratis mijn E-book

Doe je mee?

Ben je na het lezen van mijn e-book overtuigd? Doe je ook mee? Laat het onder dit berichtje weten.  Ik kijk er naar uit om samen met jullie aan de slag te gaan! Hou de pagina’s ook goed in de gaten voor leuke winacties die bij deze challenge horen. Resultaat mag beloond worden toch 😉

Winactie

Tijdens de aankomende 8 weken komen er winacties online, hiermee kun je een pakket producten winnen welke aansluit bij de weekmenu’s. Hou Instagram goed in de de aankomende dagen om te zien wat voor leuks dit zal zijn!

Tamara
Laatste berichten van Tamara (alles zien)

You may also like

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten