Fruit maar geen groenten

Door Tamara

Onze dochter is dol op fruit, ze lust eigenlijk alles en wil graag nieuwe dingen proberen. Alleen groenten krijg ik er de laatste tijd niet in, ze neemt een hap en spuugt het direct weer uit. Aangezien ik aardappeltjes en een klein stukje vlees nou niet bepaald een volledige maaltijd vindt ben ik opzoek gegaan naar een andere oplossing.

Ook fruitdrank drinken vindt onze dochter lekker, vers geperste sinaasappelsap of multivruchten drankjes gaan er moeiteloos in. Via internet heb ik daarom nu een sapcentrifuge aangeschaft, en ik moet zeggen het is een uitkomst! Ik maak sapjes van groene appel met schil, sinaasappel en spinazie of banaan, met broccoli en mango en ze vindt het heerlijk! Het handige is dat ik ze ook vrij makkelijk vooraf kan maken en ze in een ijsblokjes vorm kan gieten zodat ik per portie zo voor haar kan laten ontdooien en ze een lekker koel drankje heeft bij warm weer! (let wel op met jongere kinderen dat het niet al te koud is i.v.m hun maagjes en darmen die nog gevoelig kunnen zijn)

 

Tamara
Laatste berichten van Tamara (alles zien)

You may also like

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten