Home Recente berichten Op vakantie met de auto

Op vakantie met de auto

by Tamara

Op vakantie gaan? Ik ben er een ramp in, vooral het inpak nog niet weg zijn gedeelte. Als ik er eenmaal ben kan ik alles loslaten maar ergens heen gaan dát is het dingetje. Het begint al met het feit dat ik het allerliefste ons huis helemaal spik en span achterlaat (totaal niet te doen) Vervolgens het inpakken, vinden wat mee moet, en dan ook nog ervoor zorgen dat het nog een beetje netjes in de koffers gaat.

Als je goed bent in plannen, dan lukken deze bovenstaande dingen je vast heel erg goed. Nadeel is dat ik er helemaal niks van bak, ik ben een complete ramp in plannen. En dit maal zat ik ook nog eens met beklemde zenuwen in mijn schouder wat ervoor zorgde dat ik dus moest delegeren. Ja nou daar gaan we dus twee dingen waar ik helemaal niet goed in ben.

Eigenlijk wou ik het allerliefste deze vakantie cancelen, geen stress lekker thuis blijven en niks bijzonders doen. Maar nadat we de kinderen Disneyland beloofd hadden was dat dus geen optie meer.

Delegeren werd het dus, met een man die knoepers gek van mij werd, kan ook niet anders want ik wordt op die momenten al gek van mezelf. We moeten dit halen, dat halen, we mogen dat niet vergeten, neem je dat wel mee?

En als je dan denkt dat je er bent als we in de auto zitten? nee hoor! Let op je snelheid! (3km te hard, met de correctie is nog niks aan de hand maar oké) let op die auto remt, pas op die vrachtwagen wil invoegen! Robbert!!!! die bus daar staat plat op ze rem, je moet remmen! Kijk een flitspaal! ja nou heb je het dus nou zijn we geflitst!  welnee, krijg ik dan als antwoord. Met mijn paniekerige gedoe in de auto zou geen man blij worden, en die van mij dus ook niet. En dat dus helemaal naar Parijs. Ik geloof dat ik mijn man nog een excuses verschuldigd ben. En nu nog maar duimen dat er echt geen boete op de mat gaat vallen de aankomende weken!

Eenmaal op bestemming gaat het overigens prima, ik kan daar alles loslaten, en lief als mijn man is neemt hij alles uit handen zodat ik kan ontspannen.

Rest ons na onze vakantie alleen nog de terugweg!

Tamara
Laatste berichten van Tamara (alles zien)

related articles

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten