Home Recente berichten Snotter de snotter en hoesten en proesten

Snotter de snotter en hoesten en proesten

door Tamara

Het is weer zover, hoe hard ik gilde dat ik herfst wou! (Ja sorry!) Des te harder baal ik nu dat we allemaal in dit huishouden alweer verkouden zijn. Nu is dat natuurlijk niet het ergste wat je kan overkomen, maar dat gesnotter, gehoest, slapeloze nachten worden wij mensen en kinderen nou niet bepaald blij van!

Nou heb ik meteen zelf mijn neusspray in de aanslag, en nee geen zoutoplossing want op de een of andere manier lijkt dat bij mij niet te helpen. Alleen die kriebelhoest de hele nacht door, bij mijzelf maar ook de kinderen doet je nachtrust niet ten goede. Mocht er ooit een hoestkoor komen kunnen wij ons, helaas alleen in de nachtelijke uren beschikbaar stellen.

Ik ben eens gaan zoeken op internet maar kom niet echt geweldige tips tegen dus ben ik ontzettend benieuwd naar wat doen jullie om een beetje de nacht hoestvrij door te komen? Zijn er nog oude oma’s tips die echt werken?
Ik hoor ze graag!

Gerelateerde artikelen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten