Home Recente berichten Vakantie in eigen huis

Vakantie in eigen huis

door Tamara

Als je mij twee jaar geleden had verteld dat ik mijn vakantie zou verblijven in mijn eigen huis had ik het niet geloofd. Ik ben zo ontzettend dol op vakantie, lekker naar Frankrijk met het hele gezin en genieten van de zon en zwemmen. De rust van niks moeten en vooral de omgeving.

Nu dit jaar hebben we besloten om een keertje niet in twee weken ons complete vakantiegeld erdoorheen te jagen, en te sparen om volgend jaar een goede vouwwagen aan te schaffen en daarmee onze vakanties te gaan vieren. Klinkt natuurlijk super leuk!  Maar ik moet bekennen dat ik de voorpret al wel gemist heb, en de reis er naartoe en de kriebels ook.

Vakantiekriebels ik heb ze echt elk jaar, en de kinderen ook.. het moment dat je eigenlijk niet kan wachten om ver, heel ver van huis te zijn.

Maar dan nu dit jaar blijven we dus thuis, betekend overigens niet dat we niet allemaal leuke dingen gaan doen want we gaan wel een hoop dingen bezoeken. Ik ben benieuwd na mijn drie weken vakantie of ik uitgerust ben en of ik het gevoel heb dat een vakantie thuis eigenlijk ook best leuk is!

Wat gaan jullie deze zomer doen? Blijven jullie thuis? En wat doe je dan om het voor je kids toch extra leuk te maken?
Ik ben benieuwd naar jullie verhalen!

Gerelateerde artikelen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten