Visolie bij kinderen

Door Tamara

In principe was ik nooit zo een voorstander van extra vitamines en Visolie innemen. Maar na een beetje speuren en een artikel wat ik las in een plaatselijke drogisterij krant was ik toch aan het denken gezet.

De effecten die omega-3 vetzuren zijn door middel van verschillende onderzoeken al enige tijd bewezen, ik had mij verder nooit echt verdiept wat de voordelen kunnen zijn van het slikken ervan.

Tijdens mijn zwangerschap van Mex heb ik het naast foliumzuur wel geslikt, omdat ik iets had van baat het niet schaad het niet. Maar nu ze groter worden hebben ze het juist meer dan ooit nodig. Met de iname van visolie verbeter je de hersenfunctie, concentratie, geheugen, geestelijke inspanning en kinderen worden er rustiger van. Na alle informatie die ik opgedaan heb, ben ik vandaag naar de Hema gegaan om betaalbaar het te gaan proberen. Voor 4,95 een potje met 90 capsules. Eens kijken of we verschil gaan merken bij Mex, en of het echt  zoveel effect heeft op kinderen. Ik hou jullie op de hoogte! Voor nu gaan mama, Mex en Vayenne samen aan de visolie capsules!

(Voor meer artikelen over visolie en het effect  ervan kijk op http://visolie-info.nl/kinderen.php) Wil je meer ervaringen lezen? (http://www.visolieplein.nl/nieuws_volkskrant_visolie.php)

Tamara
Laatste berichten van Tamara (alles zien)

You may also like

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten