Home DigiMama Blogs Afvallen ronde 3

Afvallen ronde 3

door Tamara

Jawel, je leest het goed.. ronde 3! Ik heb al 2 rondes hiervoor succesvol weten af te ronden in samenwerking met Afvallen met Bregje en ben hierdoor inmiddels zowaar 40 kilo lichter. Je zou dan denken dat ik inmiddels wel op een gezond gewicht zou moeten zijn aanbeland maar helaas is dat nog niet het geval en gaan we op voor ronde 3.

De moed zakte me een aantal weken geleden letterlijk in m’n schoenen, de chocolade kon ik niet meer weerstaan, ik heb gesmuld van patatjes en ijsjes en watermeloen. Soms heb je van die momenten dat je na een stressvolle tijd gewoon even geen zin meer hebt om op je eten te letten maar gewoon zonder schaamte een chocoladereep naar binnen wil schuiven zonder dat iemand zegt ”Zou je dat wel doen?!”

Echter na balen, en chocolade snoepen, migraine aanvallen, omdat m’n lichaam direct dacht of ik gek was geworden met al het suiker wat ik ineens tot mij nam!  Is het nu tijd om mijzelf weer een schop onder m’n kont te geven voor ronde 3! Geen gedoe meer, maar gaan voor mijn doel met gezonde producten en vooral geen suiker!

Afkicken van suiker duurt opnieuw weer 14 dagen waarin je je echt niet heel lekker voelt, maar om zo goed mogelijk er weer doorheen te komen eet ik kleine beetjes en vaak op een dag. Dat zorgt ervoor dat mijn suikerspiegel niet echt meer kan schommelen en dat het allemaal vrij goed te doen is.

Mijn eerste dag is vanmorgen begonnen met ei, avocado en tomaatjes.

Mijn lunch bestond uit sla met tonijnsalade

Mijn avondeten zal voor vandaag bloemkoolnasi zijn met groentes en kip.

En zo zit mijn eerste low-carb dagje er straks weer op, en ga ik op naar een nieuwe dag.. de discipline moet dit keer echt letterlijk uit m’n tenen komen.. maar fuck it! Het gaat mij gewoon lukken! De twee rondes hiervoor lukte het ook prima, dus nu ronde 3, al is het dan vanuit m’n tenen.. het gaat lukken!

 

 

Gerelateerde artikelen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten