Home Recente berichten Baby Alive; Ontpop je als ware poppenmoeder + Winactie

Baby Alive; Ontpop je als ware poppenmoeder + Winactie

door Robbert

Luna en poppen, het was tot op heden nog niet de allerbeste match. Maar sinds Luna zorg draagt voor haar ‘’baby Alive dochter’’ Lilly, lijkt daar verandering in te komen. Luna neemt haar de hele dag mee in haar poppenwagen, verkleed haar keer op keer, ze let er hartstikke goed op dat ze lekker drinkt én dat ze natuurlijk haar plasjes niet mist op het potje!

Geen kliederzooi! Yeah!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik vooraf nogal sceptisch was toen we de plassende en dansende pop toegestuurd kregen, over het algemeen geeft dit namelijk enorm veel kliederzooi. Echter met deze prachtige pop van Baby Alive, zijn al mijn vooringenomen vooroordelen direct compleet ontkracht en geloof ik daadwerkelijk dat een plassende pop super tof is!

Een plassende pop

De Baby Alive pop, in ons geval genaamd ‘’Lilly’’, kun je voeden door het bijgeleverde flesje. Deze vul je met water, en hier laat je haar rustig uit drinken door zachtjes te knijpen. Naar enkele minuten heeft ze het flesje op en geeft aan dat ze toch wel een plasje moet gaan doen. Mocht je langer wachten, begint ze een beetje te trappelen om de plasnood nogmaals aan te geven en is het toch echt tijd om een plasje op het potje te doen. Het fijne is dat de pop dus echt pas plast als ze op het potje zit, dit betekent dus geen grote kliederzooi! En daar wordt ik als mama dan wel weer heel erg blij van haha! Na het plasje is het tijd om deze vrolijke baby een sticker te geven, want plasjes op potjes worden beloond! Met de bijgeleverde stickers en stickerkaart is dit uiteraard een groot succes.

Eindeloos kletsen

Naast het plasjes doen kan Lilly wel 50 zinnen in het Nederlands, dat zorgt ervoor dat de interactie tussen haar en Luna nog actiever is dan ooit te voren. De pop geeft feilloos aan wat ze nodig heeft en toont haar onuitputtelijke liefde door de woorden ‘’Ik hou van jou, Mammie’’ uit te spreken. Ook kan ze giechelen en bijvoorbeeld de zinnen ‘’Het kietelt’’, ‘’Kan je mij helpen staan’’, ‘’Hoi, Mammie!’’, ‘’Water, alsjeblieft?’’ ‘’Zullen we samen dansen?’’, ‘’Ik moet een plasje doen, kan je mijn potje pakken?’’ en ‘’Ik ben al een grote meid! Ik ga mijn handjes wassen.’’.

Dansje en accessoires

Samen een dansje doen, kan ook met deze prachtige pop. Hou haar handjes stevig vast en ze laat je haar leuke danspasjes zien. Naast haar mooie danspasjes heeft ”Lilly” ook nog extra accessoires bij zich, waaronder een schattig broekje, zeeppompje voor het handjes wassen, een kammetje, potje en een stickerkaart met stickervel.

Papa en Mama modus

Wat naar mijn inzien ook écht een super aanwinst is voor de pop is de papa of mama modus. Vroeger was het écht alleen maar op meisjes gericht die met poppen speelden. Nu is het ruimer denken ook realiteit voor de hedendaagse pop en heeft deze Baby Alive een Papa-Modus. Met deze Modus zorg je ervoor dat de pop in het vervolg Papa zegt in plaats van Mama en kan ze net zoveel zinnen zeggen als in de Mama-modus.

Verkrijgbaarheid

Op dit moment is de Baby Alive pop in diverse variaties verkrijgbaar bij de meest gangbare speelgoedwinkels waaronder Bol.com en Intertoys.

Winnen

Wil jij ook een Baby Alive (Je ontvangt een ”random” exemplaar) pop winnen? Laat dan in een reactie weten dat je mee doet. Als je mij ook volgt op Instagram of Facebook heb je sowieso een extra lootje, dat betekent nog meer kans!  Het delen van dit bericht of taggen van iemand die het misschien ook aan deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd.

Mocht je gewonnen hebben, vinden we het super leuk om de blije winnaar in de vorm van een foto terug te zien! Deze foto delen we met jou toestemming graag. De winnaar van deze actie zal 27 november persoonlijk bericht krijgen.

Robbert
Laatste berichten van Robbert (alles zien)

Gerelateerde artikelen

17 Reacties

Citty 16 november 2018 - 19:45

Ik doe weer heel graag mee met deze te gekke aktie. Niet voor mezelf maar voor mijn kleindochter Kaia. Ik volg je via fb en vind je winacties te gek. Ook je product beschrijving is heel nuttig. Zodat als je het product koopt al weet hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn.

Mirjaan 16 november 2018 - 20:15

Ha natuurlijk doe ik graag mee. Ik denk dat Lynn helemaal blij wordt van deze leuke pop(die stiekem al op het verlanglijstje van bol.com staat).
Ik ben zelf ook zo nieuwsgierig hoe dat trappelen eruit ziet als de baby moet plassen.

Gabriela 17 november 2018 - 09:02

Ik doe heel graag mee. Ik win nooit wat, maar ik doe het voor mijn dochter nu. Misschien heeft zij meer geluk, dan mama?

Nathalie 17 november 2018 - 14:17

Ik doe graag mee voor mn zoontje(3) en dochter(6), ik weet zeker dat ze er beide blij van zouden worden.

Tessa Zilver 17 november 2018 - 15:59

Super leuk voor mijn kleine nichtje. Daar wordt ze super blij van. En is weer een leuke verrassing voor haar.

Kim 18 november 2018 - 10:18

Wauw onze dochter zal deze geweldig zijn! Dus ik doe graag mee met deze winactie.

Callista 18 november 2018 - 10:43

Euhm….ik doe mee voor mijn zoontje, hij speelt graag met poppen en zou deze te gek vinden.

Zoe 18 november 2018 - 16:55

Wij willen deze super graag willen ben voor onze dochter ! Ze is gek van poppen dus ik denk dat ze deze heel leuk zal vinden .?

Yvette 18 november 2018 - 20:31

Wat een super leuke pop! Ons dochtertje Liz van 4 is een echt poppen moedertje en een pop die zoveel “echte” dingen kan zal ze fantastisch vinden! Ze heeft heel veel pech en pijn gehad ivm haar gebroken elleboog en moet weer geopereerd worden en weer in het gips dus nog een rottige tijd wat komen gaat. Het zou een hele mooie afleiding voor haar zijn. Ik doe dan ook heel graag mee en waag een kansje ?
Liefs, Yvette

Marcia Kan 18 november 2018 - 20:51

Oh wat leuk! Dit is echt iets voor ons poppenmoedertje Hannah! Altijd aan het moederen over haar poppen, van schooltje spelen tot wandelen met de poppenbuggy, ze is er maar druk mee! Deze lieve pop zou een aanwinst zijn, een pratende en plassende pop ontbreekt nog! Ik volg op FB (Marcia Kan) en Instagram (Marcia1981k).

Jessica 20 november 2018 - 13:10

Super leuk win actie hier word elke prinsesje blij van.
Doe graag mee met deze geweldig prijs??????

Bea 20 november 2018 - 14:19

Ik doe graag mee voor me nichtje voor deze geweldige ???.???

Bianca 21 november 2018 - 12:38

Super leuk!

Floor 22 november 2018 - 09:04

Denk je dat de pop een beetje duurzaam is? Wij lopen er altijd tegenaan dat het van binnen gaat schimmelen en stinken! Een optie om ze open te maken is er niet…

Florien 22 november 2018 - 09:04

Wij doen mee!

Nicole van Dongen-Monsieurs 22 november 2018 - 21:58

Leuke review en wat zijn de poppen van baby alive supercute. Mijn dochtertje Lilly van 3 jaar oud is een echte poppenmama. Ze speelt momenteel met mijn oude pop maar wat zou het geweldig zijn om met de feestdagen in het vooruitzicht haar te mogen verrassen met haar eerste echte eigen pop?? (Facebook: Nicole van Dongen-Monsieurs, IG: nicolemonsieurs)

Corrie Gelders 23 november 2018 - 23:49

Ik hoop dat ik win!

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten