De kerstboom optuigen

Door Tamara

Wat hebben we dit jaar weer een plezier gehad met het optuigen van onze kerstboom. De kinderen zijn nu echt op een leeftijd dat ze kunnen gaan helpen. De takken uitvouwen, vervolgens de ballen zoeken in de winkels, en daarna ze samen in de boom hangen.

Dit jaar wou ik zelf heel graag een andere kleur in onze boom, na jaren rood met goud en zilver met goud leek mij iets nieuws wel weer gezellig. Aangezien beide kinderen dol op Frozen zijn leek mij deze film een leuk uitgangspunt voor het decoreren. Nou zou je denken dat blauw vrij snel te vinden is in de winkels, maar helaas is dat een illusie. Ik heb geloof ik wel tien winkels bezocht voor ik eindelijk een beetje blauw (in mijn geval lichtblauw) in mijn winkelmandje had. Zilver en wit waren gelukkig wel sneller te vinden, dus al met al mag ik niet heel erg klagen.

Het decoreren is wel een beetje precisiewerk hier in huis, aangezien ik altijd graag wil dat de kleuren en bijzondere ornamenten een beetje goed verdeeld zijn. De kinderen hebben in dit geval de zijkanten en onderkant van de boom mogen versieren, terwijl ik mij op de voorkant heb gestort. Na ruim twee uur decoreren was de boom dan eindelijk klaar, maar ik moet zeggen het  was het zoeken en versieren zeker waard! Wat een gezelligheid toch weer na Sinterklaas in onze woonkamer!

Wat hebben ze vandaag goed geholpen, de kerstboom staat! #misnogwelwatballen #kerst #christmas #kerstboom #christmas #kids #kids #kinderen

Een foto die is geplaatst door Tamara|DigiMama.nl (@digimama.nl) op

Af!! Zo blij met onze #Frozen look #kerstboom! Laat de avond maar beginnen! 🙂 Een foto die is geplaatst door Tamara|DigiMama.nl (@digimama.nl) op

Tamara
Laatste berichten van Tamara (alles zien)

You may also like

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten