Home Reviews Ready for Work

Ready for Work

Met de RVG Media BlogBox

by Tamara

Onlangs mocht ik weer een ontzettend leuke Blogbox uitpakken van RVG Media met allemaal merken waar ik op NEDIS na nog niet eerder kennis mee heb mogen maken. Reuze benieuwd was ik direct naar de functionaliteit van een Bambook, en blij dat ik mijn werk laptop eindelijk een veilig plekje kon geven om te vervoeren.  Wat er nog meer voor leuks in de box zat om mijn werkleven wat aangenamer te maken, lees je in dit artikel!

Privé en Werk in balans

Voornamelijk thuis werken, of vrijwel altijd op kantoor, we zien dat iedereen hier steeds meer in afwisselt. Zelf vind ik de combinatie heerlijk. En als ik dan ga werken op kantoor of in een werkcafé, dan is een goede laptoptas ideaal. Ik ontving deze ruime tas van Case Logic met eigentijds ontwerp en handige functies. Hiermee is hij perfect om mijn 15,6″-laptop en andere benodigdheden mee te nemen. Met maar liefst 25 jaar garantie ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

Zelf vind ik met name de meerdere vakken met ritssluiting super fijn. Zo kan ik alle “troep” toch een beetje georganiseerd meenemen. En heb ik ook het gevoel dat ik mijn laptop veilig in een apart vak kan opbergen zodat hij mooi blijft.

Efficiënt werken

Tijdens mijn werk vind ik het altijd ontzettend fijn als ik in mijn eigen wereld zit, en dat lukt het beste met muziek. Afgesloten van alles om mij heen kan ik dan volledig mij op mijn taak storten en dat zorgt ervoor dat ik veel productiever ben. De Nedis® Bluetooth® 5.0 over-ear-koptelefoon met ondersteuning voor spraakbesturing blijkt een uitkomst! Deze koptelefoon heeft een gebruiksduur van maximaal 20 uur en kan gelukkig ook worden gebruikt met de meegeleverde audiokabel (aangezien ik wel eens vergeet hem op te laden, is dit best handig…) Bovendien is deze te gebruiken met Google Assistant en Siri, zodat je kunt vragen om je muziek te starten, routeaanwijzingen of online informatie te geven, en nog veel meer.

Uitwisbare notities

In de box zat ook een schrijfblok van BamBook. Ik weet niet of jullie het herkennen dat je notitieblokken vol pent met hersenspinsels en aantekeningen, maar vervolgens niet meer kunt vinden? Nu ik BamBook gebruik heb ik hier geen last meer van. Met BamBook heb je namelijk een voordeel van kunnen blijven schrijven, maar ook van eenvoudig wissen en opnieuw gebruiken. Hierdoor werk je altijd in hetzelfde notitieblok en word je gedwongen te kiezen welke aantekeningen je bewaart (kan eenvoudig via de app van BamBook).

BamBook snapt heel goed dat je de balans zoekt tussen het beste voor jezelf en het beste voor de planeet. Met BamBook kun je blijven schrijven (en hoef je niet álles digitaliseren) zoals je gewend bent én het juiste doen voor het milieu. Het is tijd om de bladzijde om te slaan, of nog beter: ‘m te wissen en keer op keer opnieuw te gebruiken! Of je nu thuis werkt of op kantoor, Bambook Deskbook is de ideale metgezel voor bij je computer, laptop of tablet. Dankzij het unieke formaat past de Deskbook perfect voor je toetsenbord en heb je dus altijd jouw uitwisbaar schrijfblok binnen handbereik voor een ad-hoc taak of snelle notitie tussendoor.

Gezonde én budgetvriendelijke lunches

Wanneer je buiten de deur werkt is het zo verleidelijk om de meeste heerlijke lunches te halen. Maar zowel voor de lijn als de portemonnee neem ik deze liever zelf mee. En aangezien ik graag koolhydraatarm eet, neem ik het liefst iets mee dat over was van het avondeten of een eenvoudige salade.   De vershouddozen van Curver zijn hiervoor ideaal. Nieuw aan de Smart Eco-lijn is dat deze producten gemaakt zijn van 100% gerecycled PP (polypropyleen) waardoor het dus ook nog een duurzame oplossing is voor het bewaren, meenemen en/of verwarmen van je voedsel! De Smart Fresh Eco lijn van Curver, bestaat uit diverse oplossingen geschikt voor het bewaren van voedingsmiddelen in de koelkast en diepvries. De deksels zijn transparant zodat je gemakkelijk ziet wat er in de doos zit. De bovenkant is geheel plat zodat je ze makkelijk kunt stapelen. De producten zijn 100% lucht- en waterdicht dankzij een beveiligde sluiting met geïntegreerde seal en zijn ook geschikt voor gebruik in de magnetron (met deksel los op de bak) en vaatwasser. Wel zo handig!

Hallo! Hollands Honden weer!

We zijn er allemaal mee opgegroeid, regen en storm en dat heel vaak per jaar. Vooral het regen gedeelte vind ik mateloos irritant, maar hey! regen is natuurlijk naast dat we er ontzettend nat van worden goed voor alles wat buiten leeft. Echter is mijn wens om nog enigzins droog door regenbuien te komen vrij groot en  hecht ik daarom ook veel waarde aan mijn paraplu. Mijn huidige is overigens, groot, onhandig, en praktisch niet mee te nemen, dus ik was enorm blij toen ik de paraplu van Reisenthel & Knirps kreeg. Een leuk design, lekker compact, en geen natte bedoeding meer als ik ermee buiten loop! Ideaal!

Knirps is al decennia lang marktleider in paraplu’s. Dit najaar slaan Reisenthel en Knirps de handen in één. Met als resultaat zoveel méér dan een paraplu. Het is een combinatie van de Reisenthel stijl en duurzaamheid met de bekende Knirps technologie. De paraplu’s zijn smal, lichtgewicht, duurzaam – want gemaakt van gerecycled PET materiaal, kunnen tegen een stootje en zijn super fashionable.

Duurzaamheid in deze BlogBox

Extra leuk vind ik dat er in deze BlogBox veel aandacht is voor duurzaamheid. Van een paraplu tot de gerecyclede vershouddozen en het schrijfblok waarmee we papier besparen. Dit laat zien dat duurzaamheid steeds vaker binnen handbereik is!

Leuke samenwerking

Ik vind het elke keer opnieuw zo ontzettend leuk om jullie meer te vertellen over leuke of praktische nieuwe producten. En dit keer onder het genot van een heerlijk (gekregen) kopje thee en LEEV Crackers (met amper koolhydraten) belegd met hüttenkäse en Cherrytomaatjes. (Zo lief!). Strakjes weet ik ook al wat ik kan snoepen tijdens de film die ik ga kijken met Luna. Graze heeft lekkere alternatieven die zeker de moeite zijn om eens uit te proberen. Sommige daarvan ook lager in koolhydraten.

 

Wat is voor jou onmisbaar in een fijne werkweek? Ik ben benieuwd!

 

 

 

 

Tamara
Laatste berichten van Tamara (alles zien)

related articles

3 comments

Zuusje 22 oktober 2021 - 12:04

Die graze snacks vinden we hier ook zo lekker! Dat is echt een aanrader ook de groene met boontjes. Heerlijk alternatief voor chips.

BamBook 26 oktober 2021 - 11:07

Die bambook is hier ook al onmisbaar.

fsadfweaaed 26 oktober 2021 - 18:26

Het is hondenweer, geen honden weer…

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten