Koolhydraatarm all the way

Door Tamara

Koolhydraatarm eten het komt steeds meer positief in het nieuws, en daar sta ik compleet achter. Sinds ik met deze levensstijl ben begonnen merk ik zo’n groot verschil in alles wat met mijn lichaam te maken heeft. Ik val niet alleen goed af, maar heb ook dubbel zoveel energie. Nu vragen veel mensen zich af wat ik nou überhaupt nog mag eten, aangezien ik dol ben op koken en bakken deel ik graag mijn baksel met jullie zodat ook jullie kunnen zien dat het best goed te doen is.. dat koolhydraatarme eten..

Sinds twee weken geleden ben ik begonnen met een nieuw Instagram account, ik was inmiddels druk bezig met het DigiMama account te bombarderen met mijn maaltijden, maar ik wil mijn levensstijl en dat account wat meer gescheiden houden. Daarom nu een account waar niet alleen mijn maaltijden te vinden zijn, maar ook mijn voortgang met afvallen.

Hieronder vinden jullie een kleine greep van de dingen die ik eet, met ook een recept! Mochten jullie benieuwd zijn wat er nog meer op komt, volg mij dan op Instagram

Gourgetti, als in spaghetti maar dan gemaakt van sliertjes gourgette.

Mocht je geen spirelli hebben kun je deze groente spaghetti ook kant en klaar kopen bij de AH.

Benodigdheden 

200 gram gourgetti
25 ml tomatensaus
125 gram kipfilet (gesneden in blokjes)
5 champignons (in plakjes gesneden)
1 halve ui (fijn gesneden)
1 teen knoflook (geperst)
2 theelepels Italiaanse kruiden

Bereiding

Bak de blokjes kip met een snuf peper en zout in een scheutje olie
Doe hier de ui, knoflook en champignons bij en bak dit tot de champignons goed gebakken zijn en het ui glazig.
Voeg de Gourgetti en de tomatensaus toe met daarbij de twee theelepels Italiaanse kruiden.
Wok dit geheel op hoog vuur 5 minuten, en schep goed door.
Bon Appétit!

Pizza gemaakt van een low carb Lavash Wrap

Tonijn schuitjes met limoen

Tamara
Laatste berichten van Tamara (alles zien)

You may also like

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten