Verbouwingsellende part 1

Door Tamara

Het staat al lang in de planning, alleen de vraag was wanneer het zou gebeuren. Het vervangen van onze houten vloer, en het leggen van het nieuwe laminaat. Natuurlijk een heel fijn vooruitzicht dat het weer helemaal netjes gaat worden allemaal. Maar alles wat daarbij komt kijken mag van mij overgeslagen worden.

Inpakken en uitruimen

Aankomende zaterdag komen ze al de hele verdieping leeghalen, Jeej! maar dat is dus eerder dan we hadden afgesproken (maandag). Aangezien ik morgen gewoon moet werken, heb ik vrij veel stress op dit moment want alles! Ja alles!!! Moet worden leeg gehaald zodat ze de meubels kunnen opslaan.  Mijn dag is vandaag zoals je begrijpt dus gevuld met inpakken, opruimen, schoonmaken, en proberen een beetje orde ergens nog te houden.

Ik de chaoot

Ik als complete chaoot vindt dat laatste dus lastig, orde.. Ik begin vaak in een hoek van de kamer en eindig weer in de andere waardoor je uiteindelijk een grote berg zooi hebt zonder enige structuur. Ik heb bedacht dat ik zo eerst maar eens ergens naartoe moet om dozen te gaan scoren, want zonder die dingen kom ik helemaal nergens. Op naar de Action denk ik of naar de Gamma.. mocht iemand nog tips hebben voor deze onderneming? tell me!

Tussendoor de kids halen voor de lunch en om 3 uur, om half 5 ouder gesprek.. eten koken… morgen werken tot 5…  nou komt vast goed allemaal met deze zeeën van tijd haha! Wish me luck! (pleassse)

622778fb-732d-4741-8aae-55d8d3acb75c
ee948533-cfbe-478f-a747-7b633a804c07
91a35b7e-ddbd-4ec4-a36e-25e2cfd81867

Update

Uiteindelijk is alles gelukt! Yeah!! Alles leeg en opgeruimd (bleek achteraf dat de verhuizers ook voor ons zouden inpakken, ik had geeeen idee!) Nu wachten tot de nieuwe vloeren erin gezet kunnen worden, dan het laminaat en zodra dat klaar is kunnen de meubels weer terug! Kan echt niet wachten tot alles klaar is. Het was wel een kunst om een leuke bank te kunnen vinden. we waren heel erg opzoek naar vintage meubels, echter is het toch deze mooie bank geworden van IKEA.

 

 

 

 

 

Tamara
Laatste berichten van Tamara (alles zien)

You may also like

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten