Muziek, Muziek en nog eens Muziek

Door Tamara

Muziek, ik kan echt niet zonder… Ik en Spotify zijn om die reden ook onlosmakelijk aan elkaar verbonden elke dag opnieuw! Ik sta met muziek op, ga met muziek op naar m’n werk en kom op dezelfde manier weer thuis.

Het leuke aan dit alles is dat mijn kinderen de liedjes inmiddels in alle talen vrolijk meezingen en er net zo vrolijk op mee dansen. Ik ben ook van mening dat je uit muziek zoveel kracht, ontspanning en plezier kunt halen. Niet alleen ik, maar ook als gezin samen.

Graag wil ik met jullie de aankomende tijd af en toe mijn favorieten delen, nieuwe muziek maar ook van die nummers die je al jaren lang niet meer hebt gehoord.

Mijn Spotify playlist top 15 maand Mei

 1. Anne-Marie – Ciao Adios
 2. Maggie Lindemann – Pretty girl
 3. Ed Sheeran- Galway Girl
 4. Mike Williams – Don’t hurt
 5. Coldplay – Adventure of a lifetime
 6. Adele – Send my love
 7. Nicky Jam – El Amante
 8. AJR – Weak
 9. Luis Fonsi – Despacito
 10. MØ – Nights with you
 11. Enrique Iglesias – Subeme la radio
 12. Shawn Mendes – There’s nothing holding me back
 13. Allessia Cara – Stay
 14. Fox Stevenson – Sweets
 15. Ricky Martin & Jennifer Lopez – Adrenalina

 

Tamara
Laatste berichten van Tamara (alles zien)

You may also like

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten