Muziek, Muziek en nog meer muziek

muziek-muziek-en-nog-meer-muziek

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste playlist met jullie deelde, vanmiddag heb ik weer een nieuw lijstje samengesteld. Met nummers die inmiddels een week in loop mijn playlist domineren.
Wat is jullie favoriete nummer van dit moment?

Mijn lijstje deze keer is heel divers, en zelfs met een dubbel nummer van één artiest omdat ik niet genoeg kan krijgen van zijn sound! Luister maar en oordeel zelf 😉

Tamara
Latest posts by Tamara (see all)
0 Reacties
Delen

Tamara

Ik ben mama van Michael (9) en Luna (7) ♡ Passie voor koken ♡ Netflix & Disney addict ♡ lowcarb lifestyle ♡

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten