Home Koolhydraatarme Recepten Mijn all-time ‘Afvallen met Bregje’ favorieten

Mijn all-time ‘Afvallen met Bregje’ favorieten

door Tamara

Dat ik fan ben van de webshop van Bregje heb ik jullie al vaker vertelt, naast dat ze een ontzettend lief, zorgzame vriendin is geworden in de loop der jaren. Ben ik ook zo enorm gecharmeerd van de manier waarop zij haar webshop draait. Met zoveel liefde voor de producten die ze met zorg uitkiezen en nog meer liefde voor de klanten. Ik deel in dit artikel mijn favoriete producten van haar site, welke ik keer op keer blijf bestellen en vertel je direct wat je er mee kunt doen.

Seal Salma Teriyaki Saus

Deze saus, ik kan er écht niet meer zonder. Ik gebruik hem zowel als ik wel of niet koolhydraatarm eet aangezien hij gewoon onwijs lekker is! Ik gebruik hem doorgaans bij wok gerechten zoals bloemrijst met kip of bij spaghetti noedels. Maar als ik gewoon normaal eet, eet ik het ook als dressing op de sushi met kip en is hij ook echt bijzonder lekker om saté mee te maken. De saus bevat in tegenstelling tot alle andere woksauzen geen toegevoegde suikers en is ontzettend smaakvol.

De saus is verkrijgbaar via haar webshop en kost 7,50 euro

Dreamfields Pasta

Toen ik begon met koolhydraatarm eten, wist ik niet beter dan dat het een leven zou worden zonder pasta. Tot ik Bregje leerde kennen en zij mij vertelde over Dreamfields Pasta. Deze pasta smaakt gewoon precies hetzelfde als gewone pasta, maar heeft een laagje eromheen waardoor je de koolhydraten niet meer opneemt. Ideaal! Ik gebruik de pasta gewoon als basis voor van alles, salades met groenten en vlees, of gewoon traditionele gerechten spaghetti carbonara en bolognese.

De pasta is verkrijgbaar via haar webshop en kost 3, 79 euro

Joseph’s Lavash Vierkante Tortilla

Deze tortilla’s zijn mijn life savers, ik gebruik ze echt voor alles. Ik maak er loempia, pizza, samosas en andere knapperige lekkernijen mee. Je kunt ze ook prima vullen met vlees of groenten als lunch, of bakken in olie voor de knapperige bite zoals met loempia, shoarmarol of rotirol. Eventueel kun je ook tortilla chips maken met deze tortilla’s.

Dit is echt voor mij een lekkernij product, waar ik van alles mee kan doen. 1 pakje kost 5,55 in de webshop van Bregje.

Lo-Dough Southern Style Coating (Paneermeel)

Deze paneermeel is de ultieme uitvinding om vlees of kaas te paneren. Ik ben echt dol op gepaneerde brie gebakken in olie. Deze kan je vervolgens op een bedje van sla doen met een dressing van zoetstof, olie, mosterd en een klein beetje zout en peper. De lekkerste combinatie ooit! Ook is knapperige kipstukjes met een ranchdip hier favoriet. Veel is er niet voor nodig om iets lekkers te maken, helemaal niet als je deze paneermeel gebruikt.

Je kunt de paneermeel vinden in de webshop van Bregje voor 5,50 euro

Gerelateerde artikelen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten