Mijn favoriete muzieklijsten op Spotify

Door Tamara

Spotify is mijn ultieme app op mijn telefoon, naja niet alleen op mijn telefoon. Waar ik ook maar wil is Spotify binnen handbereik en ik zou eerlijk gezegd ook niet meer zonder kunnen. Waar ik vroeger hele verzamelingen aan CD’s had is het nu lijsten vol met mijn favoriete muziek. Ik overdrijf dan denk ik ook niet dat in ons huishouden 80 procent van de tijd muziek aan staat.

Zomer hits

Twee uur lang naar favoriete zomer hits luisteren, met de temperaturen van de afgelopen weken van 30+ graden is dat helemaal geen overbodige luxe. Van Spaanse klassiekers naar Harry Styles, ik kan veel muziek wel waarderen, en helemaal als het een zomers tintje heeft. Welke zomer hit is jouw favoriet?

Time of the month mix

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb een bepaald genre muziek wat ik luister als mijn maandstonde zich aan dient. Hormonen doen een hoop met je, en al die emoties mogen best door mijn playlist begeleid worden. (Klinkt een tikkeltje melodramatisch, maar hey dat doen hormonen met je!)

Oldies

Vanaf klein af aan ben ik in aanraking gekomen met muziek, mijn ouders hadden tot mijn veertiende een camping waar tijdens de disco avonden de nieuwste muziek natuurlijk gedraaid moest worden. Avonden lang heb ik in het hokje vertoefd om te kijken hoe dat allemaal ging, en geholpen met nummers kiezen voor de playlist van die avond. Fijne herinneringen die nu nog doorsijpelen in mijn muziek smaak. Mijn oldies lijst is heel gevarieerd en toch ook weer niet, ik heb een selectie van nummers van een artiest en een mengeling van weer andere artiesten in mijn lijstje staan.

Rock

Rock is leven, naja wellicht een beetje overdreven, maar ik kan wel degelijk ontzettend genieten van Rock muziek. Ideale muziek om in een impulsieve bui het hele huis schoon te maken. Of gewoon als je een stuk moet fietsen, galmend op de fiets langs alle voetgangers. (Sorry mensen!)

Party Mix

Op verjaardagen en partijen draai ik deze lijst niet, maar ik heb hem party mix genoemd omdat deze lijst zulke lekkere uptempo nummers heeft met een goede beat. Gewoon zo een lijstje die in een vrolijke bui zeker niet mag ontbreken. Ideaal voor het sporten en fijn bij een doortrapmomentje op een regenachtige dag op de fiets.

Disney Soundtracks

De kids en ik kunnen nog steeds van elke soundtrack enorm genieten, hoewel onze jaarlijkse Disney bezoeken inmiddels wel verleden tijd zijn. Zit de muziek zeker niet minder in onze harten. Mocht je nou geen grote Disney fan zijn, dan kan de muziek wellicht je alsnog betoveren, er zitten namelijk echt wel wat pareltjes tussen.

 

Tamara
Laatste berichten van Tamara (alles zien)

You may also like

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten